Szeged, Petőfi Sándor sgt. 5. I. em. 1., 6722 • Tel.: +36 1 808 9388

Hova utazna?
Indulás
Visszaérkezés

Ár / fő:

Honnan
Hová

Indulás
Visszaérkezés


Osztály

Moszkva repülőjegy

Repülőjegy Moszkva városába kedvező áron! Ha utazni készül, nálunk egyszerűen és kényelmesen foglalhatja le repülőjegyét Moszkva városába is, valamint a világ számos más tájára. Utazzon Oroszországba repülővel a mortons.hu segítségével! Adja meg utazása idejét, listázza ki a legolcsóbb moszkvai repülőjegyeket, és válassza ki az Önnek megfelelőt!

Hagymakupolák sokasága Moszkvában

Moszkva, Oroszország fővárosa jelen pillanatban az igazi világvárosi arcát mutatja. Szinte minden drága ruházati márka képviselteti magát a moszkvai üzletekben, sőt az újgazdagok körében már természetes, hogy a legdrágább dolgokat veszik meg maguknak. Azonban, míg egyik rész az igazi luxust jelenti, addig Moszkva másik arca történelmi emlékekről árulkodik.

Mauzóleum és Kreml

Moszkvai látogatásunk során elsőként látogassunk el a Lenin Mauzóleumba. Nem is olyan rég még több órát kellett sorba állni, hogy bejuthassunk. Ez az elmúlt időszakban rövidült valamelyest, de sorra mai napig számítanunk kell. A Kreml Moszkva egyik jelképe, amire nem meglepően nagyon büszkék az oroszok. Valamikor az orosz cárok laktak itt, és olyan szinten megerősítették, hogy lehetetlenség volt bejutni. Ma az orosz elnöki rezidencia van ide berendezve.

Amit még kár lenne kihagyni egy kirándulás során, az a Gorkij-emlékmúzeum. A híres orosz íróról szinte mindent megtudhatunk, ha felkeressük a múzeumot. A belépő sem túl drága, így az egész család részt vehet a múzeumlátogatáson.

Ajánlott ellátogatni a Tretyakov fivérek által alapított képtárba is, ahol több mint százharmincezer képzőművészeti alkotást tekinthetünk meg.

Moszkva az elmúlt időszakban roppant felkapott lett a turisták körében, így sok helyen nagy tömegre számíthatunk.

Moszkva repülőjegy vadász

Ha érdeklik a Moszkva repülőjegyek, de nem talált megfelelőt magának, itt beállíthat árfigyelést.

Adja meg email címét, hogy hová szeretne repülőjegyet foglalni és válasza ki a figyelés típusát: rugalmas utazási időpontot, ha a kinttartózkodás napjait szeretné megadni, vagy az árfigyelés egy dátumra opciót, ha már tudja melyik napokon repülne. Ha bekerül a rendszerünkbe egy, az Ön által megadott kritériumoknak megfelelő repülőjegy, értesíteni fogjuk.

Honnan:
Hova:
Mettől:
Meddig:
Min. napok száma:
Max. napok száma:
*A vadász használatával a Morton's hírlevelére is feliratkozik.

További szolgáltatások


Kérdezze szakértőnket!

06 1 808 93 88

Adja meg telefonszámát, visszahívjuk


Visszahívásra alkalmas időpont:


Hírlevél feliratkozás          


sales@mortons.hu   |   Cégadatok   |   ÁSZF   |   Adatvédelmi tájékoztató