Szeged, Petőfi Sándor sgt. 5. I. em. 1., 6722 • Tel.: +36 1 808 9388

Hova utazna?
Indulás
Visszaérkezés

Ár / fő:

Honnan
Hová

Indulás
Visszaérkezés


Osztály

Verona repülőjegy

Rómeó és Júlia történetének helyszíne, a csodálatos olasz Verona – ideális úti cél szerelmespárok, ifjú házasok számára. Ne habozzon, foglaljon repülőjegyet Verona városába akár most azonnal! Nézze meg Júlia erkélyét élőben, fedezze fel a hangulatos olasz kávézókat, éttermeket, utcácskákat! Olcsó repülőjegy Veronába és más olasz úti célokra a Mortons Traveltől.

A Shakespeare dráma helyszíne: Verona

Szinte nincs olyan ember, aki ne hallott volna már a Rómeó és Júlia drámáról. Ha szeretnénk megfejteni a szerelmesek történetét, vegyük nyakunkba Veronát, és fedezzük fel. Gyönyörű épületek, hihetetlen hangulatú utcácskák, hívogató kávéházak, éttermek várnak minket.

Kövessük a szerelmeseket!

Ha a Shakespeare-drámát szeretnénk megeleveníteni, akkor a legelső, amit meg kell tekintenünk, az Júlia háza. Itt mindig nagyon sokan vannak. Az sem furcsa, hogy a szerelmes, kétségbeesett lányok levelet írnak Júliának. Jó móka lehet egy ilyen levélírás – tegyünk mi is így. Az erkélyt ne felejtsük el lefotózni!

Ha egy igazi tipikus olasz teret szeretnénk látni, erre a legjobb választás a Piazza delle Erbe. Körbefonják a teret a hangulatos kávézók és olasz éttermek. A fáradt turista mit is kívánhatna jobbat, mint egy olasz kapucsínót elfogyasztani egy kiülős teraszon?

Amennyiben Veronát egyben szeretnénk megnézni, sétáljunk fel a Castel san Pietróhoz. Innen csodaszép panorámában gyönyörködhetünk, a lábaink alatt fekvő város minden illatával és zajával együtt. Biztos, hogy itt rengeteget fogunk fotózni.

A sétát akár egy kellemes programmal is zárhatjuk. A Ponte Pietra-híd Verona legszebb részén található. Este, amikor felgyúlnak a fények, gyönyörű látványt nyújt. Szinte úgy érzi magát az ember, mintha bármelyik percben szembemehetne a híres műbeli szerelmespárral, akik épp szöknek a szülők elől.

Verona repülőjegy vadász

Ha érdeklik a Verona repülőjegyek, de nem talált megfelelőt magának, itt beállíthat árfigyelést.

Adja meg email címét, hogy hová szeretne repülőjegyet foglalni és válasza ki a figyelés típusát: rugalmas utazási időpontot, ha a kinttartózkodás napjait szeretné megadni, vagy az árfigyelés egy dátumra opciót, ha már tudja melyik napokon repülne. Ha bekerül a rendszerünkbe egy, az Ön által megadott kritériumoknak megfelelő repülőjegy, értesíteni fogjuk.

Honnan:
Hova:
Mettől:
Meddig:
Min. napok száma:
Max. napok száma:
*A vadász használatával a Morton's hírlevelére is feliratkozik.

További szolgáltatások


Kérdezze szakértőnket!

06 1 808 93 88

Adja meg telefonszámát, visszahívjuk


Visszahívásra alkalmas időpont:


Hírlevél feliratkozás          


sales@mortons.hu   |   Cégadatok   |   ÁSZF   |   Adatvédelmi tájékoztató