Szeged, Petőfi Sándor sgt. 5. I. em. 1., 6722 • Tel.: +36 1 808 9388

Hova utazna?
Indulás
Visszaérkezés

Ár / fő:

Honnan
Hová

Indulás
Visszaérkezés


Osztály

Velence repülőjegy

Bár a velencei karnevál az egyik leghíresebb esemény, de az év egyéb szakaszaiban is érdemes meglátogatni ezt a gyönyörű olasz várost, hiszen megannyi látnivalót kínál. Repülőjegy Velence varázslatos vízi városába olcsón a Mortons Traveltől! Gondolák, Sóhajok hídja, Szent Márk tér… Ezt Önnek is látnia kell élőben, foglalja le most repülőjegyét Velencébe!

A víz városa: Velence

A világ legegyedibb városa Velence. Épp ezért nem is furcsa, hogy rengeteg fiatal házas tölti itt a mézesheteket. Ha másért nem, akkor a látványért és az élményért is megéri legalább egyszer ide ellátogatni. A hihetetlen szépségű épületek, a hangulatos gondolák a vízen mindenkit ámulatba ejtenek. Bár a mondás úgy szól, hogy Rómát látni és meghalni, de ezt akár rá akaszthatnánk Velencére is.

A Sóhajok hídja és a lagúnák

Velencében nagyon sok látnivaló van. Szinte lehetetlenség mindent megtekinteni. Inkább válasszunk ki egy-két fontosabbat, és azt tekintsük meg alaposan, ne akarjunk pár nap alatt mindent végignézni. Hagyjuk magunkat sodródni az árral, és élvezni az itteni létet.

Nappal látogassuk meg a Szent Márk-teret, etessünk galambokat, majd sétáljunk át a híres Sóhajok hídjához, és a babonának megfelelően kívánjunk valamit. Ezután folyathatjuk a sort a Campanile harangtoronnyal, amelyet – hogy visszakapja régi fényét – restaurálnak. Ezután egy napba talán még belefér a Szent Márk-óratorony megtekintése. A legtöbb velencei lakos ide beszéli meg a találkozót, ezért tegyünk mi is így. Az est leszálltával pedig mi más lehetne a program, mint a finom olasz vacsora után egy hangulatos gondolázás.

Egy ilyen nap után biztos, hogy sokkal szerelmesebben, jobbkedvűen, kipihentebben térhetünk haza. Még évek múltán is emlékezni fogunk az itt töltött időre. Ha netán több napot is tudunk szánni Velence felfedezésére, akkor iktassuk még a programba a Dózse-palotát valamint a Canal Grande-t és épületeit.

Velence repülőjegy vadász

Ha érdeklik a Velence repülőjegyek, de nem talált megfelelőt magának, itt beállíthat árfigyelést.

Adja meg email címét, hogy hová szeretne repülőjegyet foglalni és válasza ki a figyelés típusát: rugalmas utazási időpontot, ha a kinttartózkodás napjait szeretné megadni, vagy az árfigyelés egy dátumra opciót, ha már tudja melyik napokon repülne. Ha bekerül a rendszerünkbe egy, az Ön által megadott kritériumoknak megfelelő repülőjegy, értesíteni fogjuk.

Honnan:
Hova:
Mettől:
Meddig:
Min. napok száma:
Max. napok száma:
*A vadász használatával a Morton's hírlevelére is feliratkozik.

További szolgáltatások


Kérdezze szakértőnket!

06 1 808 93 88

Adja meg telefonszámát, visszahívjuk


Visszahívásra alkalmas időpont:


Hírlevél feliratkozás          


sales@mortons.hu   |   Cégadatok   |   ÁSZF   |   Adatvédelmi tájékoztató