Szeged, Petőfi Sándor sgt. 5. I. em. 1., 6722 • Tel.: +36 1 808 9388

Hova utazna?
Indulás
Visszaérkezés

Ár / fő:

Honnan
Hová

Indulás
Visszaérkezés


Osztály

Olaszország repülőjegy

Pihenjen Itáliában! Repülőjegy Olaszországba rendkívül kedvező áron a Mortons.hu kínálatában! Válasszon ajánlatainkból, és utazzon olcsón velünk! Személyes, telefonos, e-mailes és online repülőjegy foglalás Olaszországba egyszerűen, néhány kattintással. Tekintse meg egyéb kiegészítő szolgáltatásainkat – szívesen segítünk az autóbérlés, utasbiztosítás intézésben is igény esetén!

A finom Olaszország

Egyre több turista kedveli ezt a mediterrán országot, hisz minden megtalálható itt ahhoz, hogy a legkisebbektől az idős korosztályig mindenki jól érezhesse magát. Vannak hegyek, lankás vidékek, de a kellemes strandok is szép számban képviseltetik itt magukat. A csodaszép városok és a mesekönyvbe illő falvak egymás mellett sorakoznak szépen, és a temérdek látnivaló csak arra vár, hogy a turista felfedezze magának. A luxus hotelek pedig az extra kényelemre vágyók részére tartanak nyitva.

Együnk, igyunk, élvezzük az életet!

Bár sokaknak Olaszországról a pizza és a tészta jut eszébe, emellett az olaszok tudják a legjobban elkészíteni például a kagylót, isteniek a halaik, de a süteményeikkel is nehéz felvenni a versenyt.

Az egykori virágzó olasz kultúra mai napig látható úgy a divat, mint a zene világában. Az olyan városokat, mint Nápoly, Milánó, Róma kár lenne kihagyni egy olaszországi utazás során, de sok olyan eldugott kis város is van, ahol pompás templomok, hihetetlen szépségű kis kastélyok várnak minket.

Tanulhatunk is az olaszoktól, hisz ők igazán tudnak élni. Számukra természetes, hogy nem idegeskednek, hanem élvezik az életet. Ha itt járunk, mi is próbáljuk meg otthon hagyni problémáinkat. Másszuk meg az Alpok csodás hegyeit, gondolázzunk Velence lagúnáiban, tekintsünk meg egy feledhetetlen előadást a Milánói Scalában, vagy épp az olasz Riviérán költsük a pénzt. Ez az igazi dolce vita!

Olaszország repülőjegy vadász

Ha érdeklik a Olaszország repülőjegyek, de nem talált megfelelőt magának, itt beállíthat árfigyelést.

Adja meg email címét, hogy hová szeretne repülőjegyet foglalni és válasza ki a figyelés típusát: rugalmas utazási időpontot, ha a kinttartózkodás napjait szeretné megadni, vagy az árfigyelés egy dátumra opciót, ha már tudja melyik napokon repülne. Ha bekerül a rendszerünkbe egy, az Ön által megadott kritériumoknak megfelelő repülőjegy, értesíteni fogjuk.

Honnan:
Hova:
Mettől:
Meddig:
Min. napok száma:
Max. napok száma:
*A vadász használatával a Morton's hírlevelére is feliratkozik.

Olaszország városok

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Kérdezze szakértőnket!

06 1 808 93 88

Adja meg telefonszámát, visszahívjuk


Visszahívásra alkalmas időpont:


Hírlevél feliratkozás          


sales@mortons.hu   |   Cégadatok   |   ÁSZF   |   Adatvédelmi tájékoztató