Szeged, Petőfi Sándor sgt. 5. I. em. 1., 6722 • Tel.: +36 1 808 9388

Hova utazna?
Indulás
Visszaérkezés

Ár / fő:

Honnan
Hová

Indulás
Visszaérkezés


Osztály

Milánó repülőjegy

Milánóba, a divat birodalmába keres repülőjegyet? Mi számos légitársaság milánói repülőjegyét kínáljuk Önnek, melyeket egy kattintással meg tud jeleníteni, ha beírja keresőnkbe, mikor utazik. Ha már a kereséssel ennyi időt spórolt, azt ajánljuk, spóroljon időt az online jegyfoglalással is, melynél könnyebb, egyszerűbb jegyrendelés nincs. Persze telefonon és személyesen is megkeresheti ügyfélszolgálatunkat, örömmel elvégezzük foglalását.

Milánó, az opera és divat városa

Milánó a divat fővárosa címet is megkapta, ami nem is csoda, hisz itt rendezik a legtöbb divatbemutatót, és a legtöbb márka is itt székel. De természetesen nem csak divatbemutatót lehet itt nézni, hisz rengeteg az olyan látnivaló, melyet érdemes megtekintenie a szépre éhező látogatónak.

Egy világhírű opera: a Milánói Scala

Rengeteg gyönyörű épület van itt. Sokak véleménye szerint a híres Milanói Scala ezek közül a legszebb. Nem túldíszített, mégis magában rejt valami fennköltet, valami nemesi érzést. Itt végignézni egy operát, az maga az Élmény. Legtöbb operaénekes álma, hogy csak bár egyszer itt lépjen fel. A milánóiak nemes egyszerűséggel csak a dómnak hívják. Az egész Piazza del Duomo teret uralja. Hatalmas méretei, valamint az olasz gótika stílusjegyei mindenkit ámulatba ejtenek. Előtte állva nagyon kicsinek érzi magát az ember, ám belépve azt érzi, hogy minden probléma megoldódik, és teljes mértékben eltörpül.

Milánóban a rengeteg látnivaló közül alig lehet kiválasztani, hogy melyek is legyenek azok, melyeket megtekintünk. Az ember szíve szerint az összest megnézné, de sajnos sokszor ehhez rövid az idő. Épp ezért, ha Milánóba szeretnénk látogatni és van rá lehetőségünk, legalább egy hétre tervezzünk.

Milánó mindenki számára felejthetetlen élményeket nyújt, legyen az fiatal vagy idősebb, családos vagy egyedülálló. Milánó mindenkit visszavár, sőt vissza is csalogat. Sokak véleménye szerint olyan erővel húzza vissza az embert, hogy nem lehet neki ellenállni.

Milánó repülőjegy vadász

Ha érdeklik a Milánó repülőjegyek, de nem talált megfelelőt magának, itt beállíthat árfigyelést.

Adja meg email címét, hogy hová szeretne repülőjegyet foglalni és válasza ki a figyelés típusát: rugalmas utazási időpontot, ha a kinttartózkodás napjait szeretné megadni, vagy az árfigyelés egy dátumra opciót, ha már tudja melyik napokon repülne. Ha bekerül a rendszerünkbe egy, az Ön által megadott kritériumoknak megfelelő repülőjegy, értesíteni fogjuk.

Honnan:
Hova:
Mettől:
Meddig:
Min. napok száma:
Max. napok száma:
*A vadász használatával a Morton's hírlevelére is feliratkozik.

További szolgáltatások


Kérdezze szakértőnket!

06 1 808 93 88

Adja meg telefonszámát, visszahívjuk


Visszahívásra alkalmas időpont:


Hírlevél feliratkozás          


sales@mortons.hu   |   Cégadatok   |   ÁSZF   |   Adatvédelmi tájékoztató