Szeged, Petőfi Sándor sgt. 5. I. em. 1., 6722 • Tel.: +36 1 808 9388

Nyaralás Elba szigetén

Elba szigete
Olaszország

Utazás: Busz
Ellátás: Reggeli
Utazás típusa: Körutazás
Hivatkozási szám: 149628
Éjszakák száma: 5
Tovább a foglalásra

Nyaralás Elba szigetén utazás

1. nap: Budapest-Montecatini Terme
Elutazás Budapestről. Folyamatos utazás Szlovénián keresztül, rövid megállókkal Olaszországba. Szálláshely elfoglalása Montecatini Termeben az esti órákban.

2. nap: Piombino-Portoferraio
Utazás Piombino kikötővárosába. Áthajózás a Tirrén-tenger gyöngyszemeként is gyakran emlegetett Elba szigetére (Ár: 55 EUR/fő). Komphajónkról már gyönyörködhetünk Elba vadregényes, sziklaszirtekkel, gyönyörű öblökkel tarkított partjaiban és megérezhetjük miért is nevezik ezt a festői szigetet a „zöld szigetnek” is. A szigeten 147 km hosszú, öblökkel, gyönyörű homokos strandokkal, festői kikötőkkel tarkított part vár itt ránk. Szálláshely elfoglalása, fürdőzés a tengerparton.

3. nap: Portoferraio-Porto Azzurro
Pihenés a tengerparton vagy fakultatív kirándulási lehetőség. (Ár: 20EUR/fő) Látogatás a bástyákkal védett Portoferraio hangulatos városában, ahol Napóleon egykori rezidenciáját a Villa Mulini-t is megtekintjük. Ezt követően Porto Azzurro hangulatos kisvárosába látogatunk. Séta a pálmafás tengerparti sétányon, ahol a halászhajók, színes üzletek, kávézók képe fogadja a látogatókat. Kis vonattal a sziget belsejének földalatti kincseit is megtekinthetik a 'Piccola Miniera' ásványmúzeumban. Rövid szabadidő, majd egy fantasztikus panoráma úton utazunk vissza a szállásunkra.

4. nap: Pianosa szigete vagy sziget körüli hajózás
Egész napos szabadprogram vagy hajókirándulás Pianosa sík, zöldellő szigetére. A sziget csak 1999 óta látogatható előtte szigorúan őrzött börtönsziget volt 150 éven keresztül. Természeti kincseit tekintve talán a legértékesebb a szigetek közül. A szigeten egy rézkori nekropolisz maradványai, ősi katakombák és egy csodálatos római kori villa (Villa Romana) is megtalálható. Fürdési lehetőség, majd délután visszautazás a szállásra. (Ár: 40 EUR/fő). Akik csak egy rövidebb hajókirándulásra vágynak, választhatják szigettúránkat is. Az azúrkék vizű öbölben hajóra szállunk, hogy Elba vadregényes partjainak felfedezésére induljunk. Hajózásunk alkalmával fürdési lehetőség a szárazföldről el nem érhető csodálatos szépségű öblökben (Ár: 20EUR/fő).

5. nap: Giglio szigete
Szabadprogram vagy hajókirándulás fürdési lehetőséggel a romantikus Giglio szigetére. (Ár: 45 EUR/fő) Érkezésünk után minibuszokkal felmegyünk a 405m magasan fekvő Castello városrészbe, mely a szűk utcácskáival és jellegzetes boltíveivel a sziget központja. Délután szabadidő, fürdési lehetőség illetve vásárolhatunk a sziget ízletes borából az Ansonaco-ból és az egyéb jellegzetes helyi termékekből is. Délután visszautazás Elba szigetére, majd kompra szállunk és utazás Montecatini Termebe. A késői érkezés miatta mai napon nincs vacsora!

6. nap: Montecatini Terme-Budapest
Folyamatos utazás rövid pihenőkkel Magyarországra. Érkezés Budapestre az esti órákban.
x
Utazás: autóbusszal, Szállás: *** szálloda, Ellátás: reggeli

Részvételi díj: 110.900,- Ft/fő,
 Félpanzió (4 vacsora): 15.000,- Ft/fő, Egyágyas felár: 31.800,- Ft/fő
BBP Biztosítás: 3.390,- Ft/fő, Sztornó biztosítás: 1,5%


Tájékoztató árak a helyszínen fizetendő belépőkről, egyéb költségekről:
hamarosan feltöltésre kerül!

Utazás: emelt szintű autóbusszal, - video-, vagy DVD, büfé.
Indulás: Budapest, a Déli pályaudvar, Koronaőr köz TÉRKÉP

Felszállási lehetőségek:
Budapest-Déli pu. Koronaőr köz 05:30
Székesfehérvár-Shell kút-M7 59 km  06:15
Siófok-Szekszárdi lehajtó -pálya melletti TESCO  07:00
Balatonlelle-Marche  07:35
Nagykanizsa-TESCO parkoló 08:00

Árak, időpontok, foglalás

Válasszon időpontot és típust:
Időpont:
Szobatípus:

Kérdezze szakértőnket!

06 1 808 93 88

Adja meg telefonszámát, visszahívjuk


Visszahívásra alkalmas időpont:


Hírlevél feliratkozás          


sales@mortons.hu   |   Cégadatok   |   ÁSZF   |   Adatvédelmi tájékoztató