Szeged, Petőfi Sándor sgt. 5. I. em. 1., 6722 • Tel.: +36 1 808 9388

Hova utazna?
Indulás
Visszaérkezés

Ár / fő:

Honnan
Hová

Indulás
Visszaérkezés


Osztály

Bologna repülőjegy

Bolognai repülőjegyek a legolcsóbban! Ha szeretné megismerni bolognai repülőjegyeink széles választékát, nem kell mást tennie, mint kitölteni a keresőben azt, hogy mikor indul, és mikor akar visszaérkezni, és eszerint mi máris kilistázzuk az igényeinek megfelelő jegyeket. A kapott listát tovább szűkítheti különböző szűrési szempontok szerint, és ha megtalálta a legjobb repülőjegyet, rendelje meg ezen a felületen! Természetesen repülőjegy foglalását telefonon vagy személyesen is elfogadjuk.

Bologna

Emilia-Romagna régió székhelye, amely a Pó-síkságon fekszik. Az egyik legszebb város Olaszországban, ennek ellenére még sincs turistákkal tömve, mint például Velence. Lakosságát tekintve ez a hatodik legnépesebb olasz város. Habár a második világháború alatt igen komoly bombatámadás érte, a történelmi városrésze szerencsére megmaradt, illetve a romokat szépen felújították. Így manapság rengeteg középkori, reneszánsz és barokk emlékmű is fellelhető a városban.

A Piazza Maggiore tér az egyik központi tere a városnak. Itt található a Városháza, annak hatalmas könyvtárával együtt. A San Petronio-bazilika is a téren helyezkedik el, amely a város legnagyobb és egyben a világ ötödik leghatalmasabb temploma is. 1390-ben kezdték el építeni, azonban máig nem sikerült befejezni. Kétségkívül ez Olaszország legkiemelkedőbb gótikus építménye.

Egy másik meghatározó tér a városban a Piazza Porta Ravegnana, ahol megcsodálhatjuk a város fő szimbólumait, a két egymás felé dőlő tornyot. A 12. század elején épültek és az egyik 98 m magas, míg a másik magassága az előzőnek csupán a fele, az elhajlása pedig 3.2 méter.

A Piazza Nettuno a szemet gyönyörködtető Neptun szökőkútról híres. Ezt sem érdemes kihagynunk a városban tett sétánk során.

Amennyiben pedig múzeumba támadna kedvünk menni, akkor is számtalan lehetőség közül választhatunk. Többek között felkereshetjük az Építészeti Múzeumot (Museo Civico Archeologico), az Egyetemi Múzeumot és a Nemzeti Galériát (Pinacoteca Nazionale di Bologna) is, melyek Bologna színes művészeti életéből nyújtanak áttekintést.

S ha mindez nem volna elég, akkor ránk vár a Palentológiai Múzeum, valamint a híres zeneszerző, Rossini egykori lakhelyét is szemügyre vehetjük.

Ha autóőrültek vagyunk, akkor semmiképpen se hagyjuk ki a Ducati Múzeumot sem, hiszen bizonyára találunk benne számtalan kedvünkre való látnivalót.

S ha a természet közelségére van inkább igényünk, akkor keressük fel a híres Giardini Margherita kertet, amely 1875 óta a város legfőbb parkjaként üzemel.

A gasztronómiai vágyainkat pedig a Via dell’Independenza kis teraszos kávézóiban, éttermeiben és bárjaiban élhetjük ki, megismerkedve az olasz konyhaművészet remekeivel.

Bologna repülőjegy vadász

Ha érdeklik a Bologna repülőjegyek, de nem talált megfelelőt magának, itt beállíthat árfigyelést.

Adja meg email címét, hogy hová szeretne repülőjegyet foglalni és válasza ki a figyelés típusát: rugalmas utazási időpontot, ha a kinttartózkodás napjait szeretné megadni, vagy az árfigyelés egy dátumra opciót, ha már tudja melyik napokon repülne. Ha bekerül a rendszerünkbe egy, az Ön által megadott kritériumoknak megfelelő repülőjegy, értesíteni fogjuk.

Honnan:
Hova:
Mettől:
Meddig:
Min. napok száma:
Max. napok száma:
*A vadász használatával a Morton's hírlevelére is feliratkozik.

További szolgáltatások


Kérdezze szakértőnket!

06 1 808 93 88

Adja meg telefonszámát, visszahívjuk


Visszahívásra alkalmas időpont:


Hírlevél feliratkozás          


sales@mortons.hu   |   Cégadatok   |   ÁSZF   |   Adatvédelmi tájékoztató