Szeged, Petőfi Sándor sgt. 5. I. em. 1., 6722 • Tel.: +36 1 808 9388

Hova utazna?
Indulás
Visszaérkezés

Ár / fő:

Honnan
Hová

Indulás
Visszaérkezés


Osztály

Norvégia repülőjegy

A legjobb árakat keresi? Olcsó repülőjegy norvégiai utazáshoz gyorsan és egyszerűen – csak beírja a keresőbe az úti célt, az indulás és a tervezett érkezés dátumát, és máris válogathat a norvégiai repülőjegyek, repülőutak között! Ha valamelyik ajánlatunk elnyeri tetszését, akár online is lefoglalhatja a repülőjegyét Norvégiába, de foglalhat telefonon, email-en vagy személyesen is utazási irodáinkban.

A sarki fény hazája: Norvégia

Bár Norvégia nagyon gyönyörű ország, mégis a sok esetben kissé kellemetlen éghajlat sok turistát távol tart, dacára annak, hogy nyáron kifejezetten kellemes az idő. Sokan úgy tartják, hogy itt a sarki fény egybefonódott Norvégiával, hisz itt látható a legtöbbször ez a gyönyörű jelenség. Ha másért nem, ezért keressük fel ezt az északi országot! Emellett rengeteg kincset rejt magába az ország, gondoljunk csak a pazar fjordokra, a meseszép tájra.

Rénszarvasok és fjordok

Bár sokak számára meseszerűnek tűnik, tény, hogy Norvégiában bárhol találkozhatunk rénszarvasokkal. Nemes egyszerűséggel sétálnak végig az úton, és törvény szabályozza, hogy nagyon kell rájuk vigyázni. E kedves állatok már nagyon megszokták az emberek közelségét, így nem szaladnak el.

Norvégiában rengeteg fjord van, melyek közül kettő említésre méltó. Az egyik a Sogne-fjord, mely a világ második leghosszabb és a világ második legmélyebb fjordja is egyben, míg a másik a Hardanger-fjord, mely 179 km-es hosszúságával a képzeletbeli listán a harmadik helyet foglalja el. Biztosak lehetünk benne, hogy ha ezeket megtekintjük, a többit is látni szeretnénk, ám egy élet sem lenne elég ahhoz, hogy felfedezzük az összest.

Ha kedvünk tartja, látogassunk el Nordkappba (Északi-fok), Európa legészakibb szárazföldi pontjára, és tekintsük meg az éjféli Napot.

Norvégia repülőjegy vadász

Ha érdeklik a Norvégia repülőjegyek, de nem talált megfelelőt magának, itt beállíthat árfigyelést.

Adja meg email címét, hogy hová szeretne repülőjegyet foglalni és válasza ki a figyelés típusát: rugalmas utazási időpontot, ha a kinttartózkodás napjait szeretné megadni, vagy az árfigyelés egy dátumra opciót, ha már tudja melyik napokon repülne. Ha bekerül a rendszerünkbe egy, az Ön által megadott kritériumoknak megfelelő repülőjegy, értesíteni fogjuk.

Honnan:
Hova:
Mettől:
Meddig:
Min. napok száma:
Max. napok száma:
*A vadász használatával a Morton's hírlevelére is feliratkozik.

Norvégia városok

 
 

Kérdezze szakértőnket!

06 1 808 93 88

Adja meg telefonszámát, visszahívjuk


Visszahívásra alkalmas időpont:


Hírlevél feliratkozás          


sales@mortons.hu   |   Cégadatok   |   ÁSZF   |   Adatvédelmi tájékoztató