Szeged, Petőfi Sándor sgt. 5. I. em. 1., 6722 • Tel.: +36 1 808 9388

Hova utazna?
Indulás
Visszaérkezés

Ár / fő:

Honnan
Hová

Indulás
Visszaérkezés


Osztály

Oslo repülőjegy

A legjobb árak Norvégiába: Olcsó repülőjegy Oslóba, kényelmes és gyors foglalással: csupán be kell írnia a keresőbe tervezett útjának indulási és érkezési dátumát, és a rendszerünk azonnal kilistázza Önnek az elérhető járatokat Oslóba. Válassza ki az igényeinek leginkább megfelelőt, és foglaljon online vagy akár telefonon, személyesen, netán e-mailben! Mortons.hu repülőjegyek Osló városába néhány kattintással.

Oslo, az egyedi hangulatú város

Norvégiában, azon belül Oslóban olyan különleges látnivalókkal találja szembe magát a gyanútlan utazó, amit soha nem felejt el. Azok számára, akik a városi turizmust részesítik előnyben, Oslo a legjobb úti cél. Van itt látnivaló bőven, a turista csak győzzön mindent végignézni, és persze bírja a fényképezőgép is.

Egy gyönyörű erőd és múzeumok sokasága

Oslo talán egyik legszebb látnivalója az Akershus erőd, melyet 1300-ban épített V. Haakon Magnusson király. Nem csak Oslo, hanem egész Norvégia legfontosabb jelentőséggel bíró erődje volt. A mai napig szinte hibátlan állapotban látható, sőt rendszeresen tartanak itt különböző lovagi tornákat. Jó szórakozás egy ilyenen részt venni.

Ha a múzeumokra vagyunk kíváncsiak, legelsőnek a Fram Múzeumot keressük föl. Az intézet érdekessége, hogy a sarkkutatás témakörét mutatja be. Sok érdekes információt tudhatunk meg, ha barangolunk egy kicsit a múzeumban.

A másik múzeum, amit kár lenne kihagyni, a Hadtörténeti Múzeum. Biztosak lehetünk benne, hogy fiúgyermekünk vagy férjünk igazán jól érezné itt magát, de a hölgyek is találnának számukra érdekeset.

Amennyiben kikapcsolódásra, szórakozásra vágyunk, látogassunk el a Grönland negyedbe, ahol sok étterem, bár és különféle klubok várnak tárt karokkal.

Oslo, ez az északi város minden korosztályt tárt karokkal vár, és ragad meg olyan erővel, hogy szinte nem is engedi el.

Oslo repülőjegy vadász

Ha érdeklik a Oslo repülőjegyek, de nem talált megfelelőt magának, itt beállíthat árfigyelést.

Adja meg email címét, hogy hová szeretne repülőjegyet foglalni és válasza ki a figyelés típusát: rugalmas utazási időpontot, ha a kinttartózkodás napjait szeretné megadni, vagy az árfigyelés egy dátumra opciót, ha már tudja melyik napokon repülne. Ha bekerül a rendszerünkbe egy, az Ön által megadott kritériumoknak megfelelő repülőjegy, értesíteni fogjuk.

Honnan:
Hova:
Mettől:
Meddig:
Min. napok száma:
Max. napok száma:
*A vadász használatával a Morton's hírlevelére is feliratkozik.

További szolgáltatások


Kérdezze szakértőnket!

06 1 808 93 88

Adja meg telefonszámát, visszahívjuk


Visszahívásra alkalmas időpont:


Hírlevél feliratkozás          


sales@mortons.hu   |   Cégadatok   |   ÁSZF   |   Adatvédelmi tájékoztató