Szeged, Petőfi Sándor sgt. 5. I. em. 1., 6722 • Tel.: +36 1 808 9388

Hova utazna?
Indulás
Visszaérkezés

Ár / fő:

Honnan
Hová

Indulás
Visszaérkezés


Osztály

Nepál repülőjegy

Minél olcsóbban szeretne repülőjegyet Nepálba? Rendszerünk a megadott feltételek alapján kilistázza a legolcsóbb repülőjegyeket Nepál repterére, Önnek csupán ki kell választania az igényeinek megfelelő ajánlatot. Foglaljon nálunk repülőjegyet online, telefonon vagy személyesen, ismerje meg Nepál titokzatos és gyönyörű világát a valóságban is!

A titokzatos Nepál

Szinte nincs olyan ember, aki ne hallott volna a Himalájáról, több magyar expedíció is indult ide. A hegymászók álma meghódítani ezt a csúcsot, azonban nem mindenkinek sikerül. Neves hegymászónk, Erőss Zsolt is itt tűnt el.

Nepálba nem csak a Himalája miatt érdemes elutazni. Találhatunk itt ősi hindu és buddhista templomokat, szentélyeket, de maga a természet is annyi csodát és titkot rejt magába, hogy egyszerűen nem lehet szabadulni Nepál emlékétől. De nem is kell!

A legnagyobb sztúpa

A buddhisták számára a legfontosabb sztúpa a Kathmandu völgyben található. 40 méter magas, és a négy oldalára Buddhát festettek, így látja az egész világot. Érdekes látni, ahogy a sztúpa oldalán a szél lengeti a színes imazászlókat, de az is felemelő látvány, ahogy a vörös ruhás szerzetesek, akiket egykor Tibetből üldöztek el, állandóan forgatják az imamalmokat.

A buddhisták mellett szép számmal képviseltetik magukat a hinduk is. A legszentebb zarándokhely is Nepálban található, mely nem más, mint a Pashupatinath-templom. Évente több millió hindu zarándokol ide, hogy egészséget és szerencsét kérjen Shivától.

Ha ellátogatunk Pokhara városába, csónakozhatunk is a közelben lévő csodálatos Phewa-tóban.

Nepál mindenkit rabul ejt gyönyörű tájaival, valamint azzal a hihetetlen lelki gazdagsággal, amivel az itt élők rendelkeznek.

Nepál repülőjegy vadász

Ha érdeklik a Nepál repülőjegyek, de nem talált megfelelőt magának, itt beállíthat árfigyelést.

Adja meg email címét, hogy hová szeretne repülőjegyet foglalni és válasza ki a figyelés típusát: rugalmas utazási időpontot, ha a kinttartózkodás napjait szeretné megadni, vagy az árfigyelés egy dátumra opciót, ha már tudja melyik napokon repülne. Ha bekerül a rendszerünkbe egy, az Ön által megadott kritériumoknak megfelelő repülőjegy, értesíteni fogjuk.

Honnan:
Hova:
Mettől:
Meddig:
Min. napok száma:
Max. napok száma:
*A vadász használatával a Morton's hírlevelére is feliratkozik.

További szolgáltatások


Kérdezze szakértőnket!

06 1 808 93 88

Adja meg telefonszámát, visszahívjuk


Visszahívásra alkalmas időpont:


Hírlevél feliratkozás          


sales@mortons.hu   |   Cégadatok   |   ÁSZF   |   Adatvédelmi tájékoztató