Szeged, Petőfi Sándor sgt. 5. I. em. 1., 6722 • Tel.: +36 1 808 9388

Hova utazna?
Indulás
Visszaérkezés

Ár / fő:

Honnan
Hová

Indulás
Visszaérkezés


Osztály

Stuttgart repülőjegy

Mortons.hu repülőjegy Stuttgartba, Németországba – tekintse meg ajánlatainkat, amelyeknél garantáltan a legkedvezőbb árakat találja! Utazásához nem csak jegyét foglalhatja le előre rendszerünkben, de akár utasbiztosítást is köthet nálunk, vagy intézheti autóbérlését. Budapest-Stuttgart repülőjegy foglalás olcsón a Mortons-szal.

Stuttgart

Baden-Württemberg tartomány fővárosa, ahol leginkább a parkok, erdők és szőlődombok alakítják a látképet. A város területének több mint felén növények zöldellnek, ettől válik igazán barátságossá és megnyugtatóvá Stuttgart egésze.

Mindenképpen érdemes kellemes sétákat tennünk a városban, közben pedig útba ejthetjük a Kastély teret, vagyis a Schlossplatzot is. Ez Stuttgart főtere, két kastéllyal és számos gyönyörű szökőkúttal, ahol mindig pezseg az élet.

Ha pedig már itt vagyunk, akkor meglátogathatjuk Stuttgart hatalmas állat- és növénykertjét, a Wilhelmát is, ahol annyi látnivaló és érdekes faj van, hogy bizonyára képesek leszünk egy teljes napot is eltölteni közöttük.

Amennyiben szép az idő, akkor okvetlenül megéri felsétálni a kiskertek és szőlősök között a Württemberg mauzóleumhoz, ahonnan csodás panoráma nyílik a városra és a Neckar folyóra.

S hogyha múzeumba támad kedvünk menni, akkor térjünk be a tartományi múzeumba, vagyis a Landesmuseum Württembergbe. Ennek egy régi kastély ad otthont, melynek belső udvarán kellemes nyugalmat találhatunk, mivel az embernek olyan érzései támadhatnak itt, mintha megállt volna az idő. Egyébként minden óra egészkor mutatványok színesítik a programot az óratoronyban.

Amit semmiképpen nem szabad kihagynunk, hogy ha Stuttgartban járunk, az a Mercedes-Benz Múzeum, ahol 17 ezer négyzetkilométeren keresztül tekinthetjük meg a különféle autócsodákat. Ez egyébként a világ legnagyobb autómúzeuma, amely mind kívülről, mind belülről egyszerűen lenyűgöző látványt nyújt a különleges építészeti megoldásainak köszönhetően. Az épületen belül a DNS-spirálként egymásba csavarodó emeleteket több útvonalon is bejárhatjuk, miközben mindenütt pompás autócsodákat és igazi különlegességeket láthatunk, az utcai kocsiktól egészen a Forma–1-es versenyautókig. Készüljünk tehát rá, hogy itt jó néhány órát el fogunk tölteni, mert látnivaló akad bőven a múzeumban, s bizony még azokat a hölgyeket is elkápráztatja a páratlan gyűjtemény, akik amúgy nem különösebben rajonganak a négykerekűekért.

Stuttgart repülőjegy vadász

Ha érdeklik a Stuttgart repülőjegyek, de nem talált megfelelőt magának, itt beállíthat árfigyelést.

Adja meg email címét, hogy hová szeretne repülőjegyet foglalni és válasza ki a figyelés típusát: rugalmas utazási időpontot, ha a kinttartózkodás napjait szeretné megadni, vagy az árfigyelés egy dátumra opciót, ha már tudja melyik napokon repülne. Ha bekerül a rendszerünkbe egy, az Ön által megadott kritériumoknak megfelelő repülőjegy, értesíteni fogjuk.

Honnan:
Hova:
Mettől:
Meddig:
Min. napok száma:
Max. napok száma:
*A vadász használatával a Morton's hírlevelére is feliratkozik.

További szolgáltatások


Kérdezze szakértőnket!

06 1 808 93 88

Adja meg telefonszámát, visszahívjuk


Visszahívásra alkalmas időpont:


Hírlevél feliratkozás          


sales@mortons.hu   |   Cégadatok   |   ÁSZF   |   Adatvédelmi tájékoztató