Szeged, Petőfi Sándor sgt. 5. I. em. 1., 6722 • Tel.: +36 1 808 9388

Hova utazna?
Indulás
Visszaérkezés

Ár / fő:

Honnan
Hová

Indulás
Visszaérkezés


Osztály

Németország repülőjegy

Kedvező árak, gyors és kényelmes ügyintézés! Repülőjegy Németország nagyvárosaiba: Baden Baden, Berlin, Bréma, Dortmund, Drezda, Düsseldorf, Frankfurt, Hamburg, Hannover, Köln, Lipcse, Memmingen, München, Nürnberg, Stuttgart… Ön csak beírja a keresőbe, hova szeretne utazni, rendszerünk pedig megmutatja a legolcsóbb repülőjegyeket Németországba. Válassza a Mortons.hu-t utazásaihoz!

Az utánozhatatlan Németország

Közép-Európában fekszik, és Európa vezető országa a gazdaság, a kultúra, és az ipar területén. Nagyon színes ország, hisz rengeteg nemzetiségű ember él itt. Mivel mindenki hozott valamit a saját kultúrájából, ezért a kulturális élet is széles palettán mozog.

Több fontos látnivaló van, ezeket felsorolni sem lehet. Vannak olyan városok, melyeket érdemes felkeresni, ha itt járunk. Ilyen a főváros, Berlin, ahol rengeteg építészeti és történelmi emléket csodálhatunk meg, és ahol az éjszakai élet is nagyon csábító.

A német városok tárt karokkal várnak

Érdemes még ellátogatni Hamburgba, Stuttgartba, Kölnben, de nagyon szép München vagy Frankfurt is. Talán ezek a legfontosabb és legszebb városok Németországban, de biztosak lehetünk benne, hogy az ország egész területén hangulatos kisvárosok és falvak várnak minket, rengeteg látnivalóval.

A kultúra és a gazdaság mellett Németországban fontos a tudomány is, hisz rengeteg olyan cég működik itt, melyek a tudományos világban nagy hírnévre tettek már szert. Híres többek közt a gyógyszergyártás és az autógyártás.

Németországot leginkább úgy lehetne jellemezni, mint egy igazi XXI. századi országot, ahol mindennek megvan a helye, mindenre van lehetőség, és ahol fontos, hogy az emberek jól érezzék magukat. A csodás hegyek, a tengerpart mind a turizmus alappillérjei. Ezért is van az, hogy a legtöbb európai lakos szívesen jár Németország különböző területeire pihenni, szórakozni, vagy csak egyszerűen megismerni, felfedezni az országot.

Németország repülőjegy vadász

Ha érdeklik a Németország repülőjegyek, de nem talált megfelelőt magának, itt beállíthat árfigyelést.

Adja meg email címét, hogy hová szeretne repülőjegyet foglalni és válasza ki a figyelés típusát: rugalmas utazási időpontot, ha a kinttartózkodás napjait szeretné megadni, vagy az árfigyelés egy dátumra opciót, ha már tudja melyik napokon repülne. Ha bekerül a rendszerünkbe egy, az Ön által megadott kritériumoknak megfelelő repülőjegy, értesíteni fogjuk.

Honnan:
Hova:
Mettől:
Meddig:
Min. napok száma:
Max. napok száma:
*A vadász használatával a Morton's hírlevelére is feliratkozik.

Németország városok

 
 
 
 
 
 

Kérdezze szakértőnket!

06 1 808 93 88

Adja meg telefonszámát, visszahívjuk


Visszahívásra alkalmas időpont:


Hírlevél feliratkozás          


sales@mortons.hu   |   Cégadatok   |   ÁSZF   |   Adatvédelmi tájékoztató