Szeged, Petőfi Sándor sgt. 5. I. em. 1., 6722 • Tel.: +36 1 808 9388

Hova utazna?
Indulás
Visszaérkezés

Ár / fő:

Honnan
Hová

Indulás
Visszaérkezés


Osztály

München repülőjegy

Németországba repülővel a Mortons-szal: olcsó repülőjegy Münchenbe és más német városokba, akár online foglalással is! Utazzon velünk, intézze foglalását egyszerűen és kényelmesen! Olcsó repülőjegyek Münchenbe több paraméter szerint szűkíthető kereső rendszerben – csak írja be utazási dátumot és válassza ki az Önnek megfelelő repülőjegyet!

München, a virágzó város, színes kulturális élettel

München Németország egyik legnagyobb városa. Lakosai számát több mint 1 millió 300 ezerre becsülik, de a hozzátartozó agglomerációban több mint 3 millióan élnek. Nagyon virágzó város, színes kulturális élettel.

Ha Münchent szeretnénk felfedezni, a legjobb, ha a központból, vagyis a Marienplatz-ról indulunk. Itt található a régi és az új városháza is. A két épülettől nem messze találunk egy nagyon érdekes és szép templomot. Ez a Szent Péter-templom. Érdekessége abban rejlik, hogy három nagy építészeti stílust figyelhetünk meg rajta, tudniillik még a romantika korában kezdték építeni, majd a gótikában átépítették, a belső rész ellenben a barokk stílus jegyeit hordozza magán.

Mindenkit elvarázsol a város

Rengeteg templom található még a városban, megnézni az egészet szinte lehetetlenség. A legfontosabb és talán a legszebbek: a Szent Mihály-templom, a Karmelitenkirche, a Theatinerkirche, valamint a Nepomuki Szent János-templom. Ezeket kár lenne kihagyni.

Münchenben jó dolog néhány órára csak simán letelepedni egy parkba. A legjobb és legszebb park a Hofgarten. Ez a királyi rezidenciához tartozott. Válasszuk bármelyik parkot, biztosak lehetünk benne, hogy találunk egy gyönyörű szobrot vagy olyan meseszép kialakítást, ami a valamikor királyi család idejében készült.

Múzeumból is nagyon széles a választék. A teljesség igénye nélkül néhány, amit kár lenne nem megtekinteni az arra járó turistáknak: Alpesi Múzeum, Régi Képtár, BMW Múzeum, Német Sörfőzdemúzeum, Művészetek háza.

München repülőjegy vadász

Ha érdeklik a München repülőjegyek, de nem talált megfelelőt magának, itt beállíthat árfigyelést.

Adja meg email címét, hogy hová szeretne repülőjegyet foglalni és válasza ki a figyelés típusát: rugalmas utazási időpontot, ha a kinttartózkodás napjait szeretné megadni, vagy az árfigyelés egy dátumra opciót, ha már tudja melyik napokon repülne. Ha bekerül a rendszerünkbe egy, az Ön által megadott kritériumoknak megfelelő repülőjegy, értesíteni fogjuk.

Honnan:
Hova:
Mettől:
Meddig:
Min. napok száma:
Max. napok száma:
*A vadász használatával a Morton's hírlevelére is feliratkozik.

További szolgáltatások


Kérdezze szakértőnket!

06 1 808 93 88

Adja meg telefonszámát, visszahívjuk


Visszahívásra alkalmas időpont:


Hírlevél feliratkozás          


sales@mortons.hu   |   Cégadatok   |   ÁSZF   |   Adatvédelmi tájékoztató