Szeged, Petőfi Sándor sgt. 5. I. em. 1., 6722 • Tel.: +36 1 808 9388

Hova utazna?
Indulás
Visszaérkezés

Ár / fő:

Honnan
Hová

Indulás
Visszaérkezés


Osztály

Köln repülőjegy

Repülőjegy Kölnbe a legolcsóbban! Kölnbe utazna, és már csak a repülőjegyét kell megrendelnie? Segítünk választani. Nálunk számtalan lehetőség közül tudja a legjobbat megtalálni, mert adatbázisunkból több légitársaság ajánlatát tudja kilistázni. Ehhez csupán arra van szükség, hogy megadja az indulási és visszaérkezési dátumát, és rendszerünk máris kiadja a lehetőségeket. A kiválasztott jegy megrendelésére online, telefonon és személyesen is van módja.

Köln

Németország negyedik legkiterjedtebb városa, s egyben az Észak-Rajna-Vesztfália szövetségi tartomány legnagyobb települése is. A Rajna mentén található, s mind az épületeiben, mind az itt lakó emberek tekintetében sokféleség jellemzi. Rengeteg zöld területtel rendelkezik, s abban is biztosak lehetünk, hogy mindenki megtalálhatja a neki tetsző látnivalókat és programokat ebben a bohém városban.

Itt van rögtön a kölni dóm (Szent Péter és Mária Dóm), mely a város egyik szimbóluma és a világörökség része. A 13. században kezdték el építeni, s összesen 600 évbe telt, mire befejezték. A főpályaudvar szomszédságában magasodik a város fölé az impozáns kéttornyú katedrális, amely tökéletes tájékozódási pontként is szolgál a városban. Egyébként a világ harmadik legmagasabb gótikus székesegyháza, s igazi különlegessége a legújabb kori üvegablak.

Egy egészen másfajta élményt nyújt számunkra a Csokoládémúzeum. Itt megismerhetjük a csokigyártás minden csínját-bínját, a majáktól kezdve napjainkig. Van itt mini csokigyár is, ahol üvegfalon keresztül nézhetjük végig, hogyan lesz a sűrű masszából rendkívül finom csoki. Sőt, ha kedvünk szottyan, akkor egy szökőkútból kóstolhatjuk az előbugyogó édes nedűt.

S hogy ne csak az ízlelőbimbóinkat kényeztessük, keressük fel a híres Glockengasse 4711-et, ahol a szaglószervünket is megdolgoztathatjuk, hiszen itt találhatjuk a kölnivíz történetét bemutató kiállítást. Az épület bejáratánál pedig falikútból folyik a kölni. Belül a múzeumi rész mellett illatszemináriumokat is tartanak.

A ház egyébként az 1700-as évek végén kapta a világhírű számot, amikor a napóleoni megszállás idején a francia csapatok Köln összes házát megszámozták, hogy a katonák könnyebben tájékozódhassanak a városban. Így kapta meg a kölnivíz készítő ház a 4711-es számot, s így vált ez a szám a későbbiekben a világhírű parfüm összetéveszthetetlen védjegyévé.

Ha esetleg a festmények szerelmesei vagyunk, akkor feltétlenül keressük fel a Wallraf – Richartz Múzeumot, ahol a 13. századtól a 19. századig lelhetők fel a festészeti remekművek. A kortárs irányzatokat pedig a Ludwig Múzeumban találhatjuk meg, többek között Roy Lichtenstein, George Segal és Andy Warhol képeit is megcsodálhatjuk.

Amennyiben pedig egy kis magaslati levegőre és páratlan kilátásra vágyunk, akkor okvetlenül próbáljuk ki a Rhein-Seilbahn által nyújtotta libegős élményt. A Rajna két partja között átívelő, kötélpályás felvonóban ülve csodálatos kilátást tárul elénk az egész városról.

Köln repülőjegy vadász

Ha érdeklik a Köln repülőjegyek, de nem talált megfelelőt magának, itt beállíthat árfigyelést.

Adja meg email címét, hogy hová szeretne repülőjegyet foglalni és válasza ki a figyelés típusát: rugalmas utazási időpontot, ha a kinttartózkodás napjait szeretné megadni, vagy az árfigyelés egy dátumra opciót, ha már tudja melyik napokon repülne. Ha bekerül a rendszerünkbe egy, az Ön által megadott kritériumoknak megfelelő repülőjegy, értesíteni fogjuk.

Honnan:
Hova:
Mettől:
Meddig:
Min. napok száma:
Max. napok száma:
*A vadász használatával a Morton's hírlevelére is feliratkozik.

További szolgáltatások


Kérdezze szakértőnket!

06 1 808 93 88

Adja meg telefonszámát, visszahívjuk


Visszahívásra alkalmas időpont:


Hírlevél feliratkozás          


sales@mortons.hu   |   Cégadatok   |   ÁSZF   |   Adatvédelmi tájékoztató