Szeged, Petőfi Sándor sgt. 5. I. em. 1., 6722 • Tel.: +36 1 808 9388

Hova utazna?
Indulás
Visszaérkezés

Ár / fő:

Honnan
Hová

Indulás
Visszaérkezés


Osztály

Hamburg repülőjegy

Rendeljen nálunk repülőjegyet Hamburgba, ha biztos akar benne lenni, hogy a legjobb ajánlatot választja! Hogyan győződhet meg erről? Összesített nyilvántartásunkban számon tartjuk a legolcsóbb hamburgi repülőjegyeket, melyeket egy kattintással meg tud jeleníteni, ha megadja tervezett utazása nyitó és záró napját. Ilyen módon számos légitársaság ajánlata verseng majd az Ön figyelméért. Amelyiket megfelelőnek tartja, azonnal meg is tudja rendelni online, de természetesen telefonon és személyesen is szívesen fogadjuk foglalási szándékát.

Hamburg

Az Elba mentén található, és Németország második legnagyobb városa a maga 1.7 millió lakosával. Gyakran illetik a „Világ kapuja” elnevezéssel, s nem is véletlenül. Hiszen a város egyben Németország legnagyobb kikötője is. Ennek is köszönhetően az ország egyik leggazdagabb városává vált. Érdekesség, hogy több mint 2500 híddal rendelkezik, és ezzel megelőzi Amszterdamot és Velencét is.

Hamburgban is érdemes felkeresnünk a árosházát, melyet 1897-ben adtak át. 647 szobája van, és több mint 4000 tölgyfaoszlopon áll. Homlokzata igen fényűző, amelyet 20 császári szobor ölel körbe. A rendkívül impozáns épület a színhelye a tartományi gyűléseknek és a tartományi kormány üléseinek is.

A városban is találhatunk kastélyt, igaz csak egyet, ami ergedorf területén áll. 1208-ban épült, és az 1950-es években újították fel, melynek köszönheti a mai favázas szerkezetét és neogótikus stílusát. Napjainkban múzeumként működik, melyben megnézhetjük a város történetét feldolgozó kiállítást is.

Ha a történelem iránt érdeklődünk igazán, akkor feltétlenül keressük fel a amburgi Történeti Múzeumot, melyben betekintést nyerünk a város történelmébe a  8. századtól egészen a 20. századig. Így többek között láthatjuk egy 17. századi kereskedő lakását vagy akár egy légitámadás ellen épített bunkert is a második világháború idejéből.

Kihagyhatatlan látnivaló a amburgi kikötő is. Itt találhatjuk a aktárvárost, amely a gyönyörű esti díszkivilágításának köszönhetően a város egyik fő látványossága. 1885 és 1888 között építették, s 20 ezer embernek kellett emiatt elhagynia az otthonát. Napjainkban is eredeti funkcióját látja el, tehát raktárként üzemel, sőt, ez a világ legnagyobb egybefüggő raktárkomplexuma. Emellett pedig jó néhány múzeumnak is otthont ad, mint például a Német ámmúzeumnak vagy a Spicy’s Fűszermúzeumnak. De itt található a amburgDungeon elnevezésű történelmi élménypark is.

Mindenképpen említésre méltó építmény a zent Michaelis-templom is, amely méltán Hamburg egyik legismertebb látványossága. Barokk stílusban épült és az ország legnagyobb templomi órájával rendelkezik. 132 méter magas és lehetőség van akár gyalog, akár lifttel is feljutni a tetejére, ahonnan csodálatos kilátás tárul elénk a belvárosról és a kikötőről.

Hamburg repülőjegy vadász

Ha érdeklik a Hamburg repülőjegyek, de nem talált megfelelőt magának, itt beállíthat árfigyelést.

Adja meg email címét, hogy hová szeretne repülőjegyet foglalni és válasza ki a figyelés típusát: rugalmas utazási időpontot, ha a kinttartózkodás napjait szeretné megadni, vagy az árfigyelés egy dátumra opciót, ha már tudja melyik napokon repülne. Ha bekerül a rendszerünkbe egy, az Ön által megadott kritériumoknak megfelelő repülőjegy, értesíteni fogjuk.

Honnan:
Hova:
Mettől:
Meddig:
Min. napok száma:
Max. napok száma:
*A vadász használatával a Morton's hírlevelére is feliratkozik.

További szolgáltatások


Kérdezze szakértőnket!

06 1 808 93 88

Adja meg telefonszámát, visszahívjuk


Visszahívásra alkalmas időpont:


Hírlevél feliratkozás          


sales@mortons.hu   |   Cégadatok   |   ÁSZF   |   Adatvédelmi tájékoztató