Szeged, Petőfi Sándor sgt. 5. I. em. 1., 6722 • Tel.: +36 1 808 9388

Hova utazna?
Indulás
Visszaérkezés

Ár / fő:

Honnan
Hová

Indulás
Visszaérkezés


Osztály

Frankfurt repülőjegy

Repüljön velünk Frankfurtba! Olcsó frankfurti repülőjegyek széles választékával állunk rendelkezésére. Online keresési rendszerünk lehetővé teszi, hogy csupán pár kattintással megtalálja az Ön számára legjobb megoldást. Ehhez nem kell mást tennie, mint beírnia, hogy pontosan mikor utazik, és mikor szándékozik visszatérni, és a rendszer ezen keresési kritériumokat figyelembe véve megadja majd a kedvező árú repülőjegyek találati listáját. A kiválasztott repülőjegyet online, telefonon és személyesen is egyszerűen lefoglalhatja.

Frankfurt

Teljes nevén Frankfurt am Main. Nem szabad összetéveszteni az Odera partján fekvő szintén Frankfurt nevezetű várossal. Frankfurt az ötödik legnagyobb város Németországban, jelen pillanatban több mint 690 ezren lakják.

A legfontosabb, ami Frankfurtban található, az Európai Központi Bank, de itt van Európa legnagyobb tőzsdéje, a Frankfurti Értékpapírtőzsde is. Másik érdekesség, hogy az Európai Unió leggazdagabb városának nyilvánították, és egy felmérés szerint a világon a hetedik helyen áll az életminőség szempontjából.

Frankfurt legszebb látnivalói az egykori Óvárosba tömörülnek. Itt található többek között a gyönyörű Városháza, vagyis a Römerberg, ami tulajdonképpen egy kilenc épületből álló komplexum. Érdemes megtekinteni még a Szent Bertalan-katedrálist. Itt választották meg egykor a német-római császárokat. Ebben a városrészben található továbbá Németország legfontosabb temploma is, a Szent Pál-templom. Azért annyira fontos, mert a Frankfurti Parlament 1848–1849 között itt tartotta gyűléseit.

A régi és az új Operaház épületeit is kár lenne kihagyni, ha Frankfurtban járunk, hisz mindkét épület csodálatra méltó. Ha van rá lehetőségünk, váltsunk jegyet, és nézzünk meg itt egy előadást – egyedülálló élményben lesz részünk.

Az óvároson kívül van még látnivaló, amit keressünk fel, ha itt járunk. Jó mulatság lehet az állatkerti látogatás, de a növénykert is tárt kapukkal várja látogatóit.

Frankfurt repülőjegy vadász

Ha érdeklik a Frankfurt repülőjegyek, de nem talált megfelelőt magának, itt beállíthat árfigyelést.

Adja meg email címét, hogy hová szeretne repülőjegyet foglalni és válasza ki a figyelés típusát: rugalmas utazási időpontot, ha a kinttartózkodás napjait szeretné megadni, vagy az árfigyelés egy dátumra opciót, ha már tudja melyik napokon repülne. Ha bekerül a rendszerünkbe egy, az Ön által megadott kritériumoknak megfelelő repülőjegy, értesíteni fogjuk.

Honnan:
Hova:
Mettől:
Meddig:
Min. napok száma:
Max. napok száma:
*A vadász használatával a Morton's hírlevelére is feliratkozik.

Kérdezze szakértőnket!

06 1 808 93 88

Adja meg telefonszámát, visszahívjuk


Visszahívásra alkalmas időpont:


Hírlevél feliratkozás          


sales@mortons.hu   |   Cégadatok   |   ÁSZF   |   Adatvédelmi tájékoztató