Szeged, Petőfi Sándor sgt. 5. I. em. 1., 6722 • Tel.: +36 1 808 9388

Hova utazna?
Indulás
Visszaérkezés

Ár / fő:

Honnan
Hová

Indulás
Visszaérkezés


Osztály

Düsseldorf repülőjegy

Düsseldorfi repülőjegyek kedvező áron! Válogasson kedvére az általunk kínált olcsó repülőjegyek közül, melyeket könnyen ki tud listázni, ha beírja keresőnkbe, mikor szándékozik elutazni, és mikor utazik vissza. A kilistázott jegyek között biztosan ott lesz az az ajánlat is, ami minden szempontból ideális Önnek. Düsseldorfi repülőjegyét megrendelheti neten, telefonon és bármelyik irodánkban is.

Düsseldorf

Németország egyik legnagyobb és legfontosabb városa, amely az  Észak-Rajna-Vesztfália szövetségi tartomány fővárosa. Igen jelentős pénzügyi és közlekedési centrum.  A Rajna mentén fekszik: nagyobbik része a jobb, kisebbik pedig a bal parton.

Düsseldorf – s talán Németország – egyik leghíresebb és legdrágább bevásárló utcája a Königsalle. Mindösszesen 1 kilométer hosszúságú, azonban a két oldalán sorakozó bankok és áruházak a Rajna menti luxus szimbólumává váltak. A helyiek által csak Kö-nek becézett utca végén találjuk az Operaházat, s közvetlenül mellette magaslik a Thyssen-palota, ami a város egyik jelképe.

A város főterén, a Marktplatzon vehetjük szemügyre a Düsseldorf Városházát, melyet a 16. században építettek.

Mindenképpen érdemes felkeresnünk a város impozáns kastélyait is. Németország egyik legnagyobb barokk kastélya a Benrath Kastély, melyet a 18. században építettek. A palotát egy közel hatvan hektáros park veszi körbe, mely mind a francia, mind az angol barokk stílusjegyeit is magán hordozza. Napjainkban a Goethe Múzeum és a Vásártörténeti Múzeum is itt található.

A St. Lambertus-templom a 14. században épült, és a város egyik építészeti remekműve. A Rajna folyó mellett, Aldstadt óvárosi részén találjuk. A templom belseje bámulatosan szépen díszített, és szerencsére remek állapotban maradt ránk.

Amennyiben pedig egy kis modernitásra vágyunk, akkor keressük fel a Rajna tornyot. Ez a város legmagasabb építménye a maga 240 méteres magasságával. Telekommunikációs központként működik, de lehetőség van rá, hogy feljussunk a tetejére, ahonnan bámulatos kilátás nyílik a városra és a környékre. A torony külső részén pedig a világ legnagyobb digitális órája kapott helyet.

Ha esetleg filmőrültek vagyunk, akkor épp nekünk találták ki a Filmmúzeumot, ahol olyan régi filmeszközöket is láthatunk, amelyeket a régebbi filmes produkciók forgatása közben használtak. Mindemellett pedig fellelhetünk benne igazi filmes kuriózumokat is.

Ha ősszel járunk a városban, akkor érdemes lehet megnéznünk Az Óvárosi őszi fesztivált, amelyen az előadóművészeket ünneplik. Rengeteg hagyományos és kísérleti táncos, opera és jazz előadáson vehetünk részt szerte a városban, így akár több templomban, galériában, múzeumban vagy akár a tereken is.

Düsseldorf repülőjegy vadász

Ha érdeklik a Düsseldorf repülőjegyek, de nem talált megfelelőt magának, itt beállíthat árfigyelést.

Adja meg email címét, hogy hová szeretne repülőjegyet foglalni és válasza ki a figyelés típusát: rugalmas utazási időpontot, ha a kinttartózkodás napjait szeretné megadni, vagy az árfigyelés egy dátumra opciót, ha már tudja melyik napokon repülne. Ha bekerül a rendszerünkbe egy, az Ön által megadott kritériumoknak megfelelő repülőjegy, értesíteni fogjuk.

Honnan:
Hova:
Mettől:
Meddig:
Min. napok száma:
Max. napok száma:
*A vadász használatával a Morton's hírlevelére is feliratkozik.

További szolgáltatások


Kérdezze szakértőnket!

06 1 808 93 88

Adja meg telefonszámát, visszahívjuk


Visszahívásra alkalmas időpont:


Hírlevél feliratkozás          


sales@mortons.hu   |   Cégadatok   |   ÁSZF   |   Adatvédelmi tájékoztató