Szeged, Petőfi Sándor sgt. 5. I. em. 1., 6722 • Tel.: +36 1 808 9388

Hova utazna?
Indulás
Visszaérkezés

Ár / fő:

Honnan
Hová

Indulás
Visszaérkezés


Osztály

Dortmund repülőjegy

Dortmundi repülőjegyek széles kínálatából választhat nálunk! Írja be tervezett ott-tartózkodásának nyitó és záró dátumát, és így meg tudjuk adni Önnek, milyen dortmundi repülőjegy ajánlatok közül választhat. A kedvező árú repülőjegyek kilistázása után biztosan ki tudja választani, hogy melyik ajánlat felel meg leginkább Önnek, melyet netes vagy telefonos rendeléssel, de személyesen is le tud foglalni.

Dortmund

Németország nyolcadik legnagyobb városa, ahol körülbelül félmillió lakos él. Észak-Rajna-Vesztfália tartományban található, méghozzá az A1-es autópálya közvetlen közelében. A város jelentős fejlődésen ment keresztül az elmúlt időszakban, így jelenleg a Ruhr-vidék oktatási és kulturális központja. Fekvése okán pedig Nyugat-Németország egyik legiparosodottabb városa.

Érdemes a városközpontban elkezdeni a városnéző túrát, ahol fellelhetjük a St. Reinold-templomot is, melyet a 13-14. század fordulóján építettek, s mely az üvegablakairól és csodás orgonájáról híresült el. Szintén a közelben találjuk a Mária-templomot, amely 1170 és 1200 között épült. 350 körül a román építészeti stílust gótikussá alakították át. A második világháború alatt jelentős mértékben sérült, de szerencsére 1959-re teljesen felújították.

A Művészeti és Kultúrtörténeti Múzeumban a művészet minden területéről láthatunk csodás alkotásokat, így megtekinthetünk számtalan festményt, szobrot, kézműves terméket, textíliákat és egyéb műalkotásokat is, az őskortól egészen napjainkig.

Amennyiben pedig egy kis természetközelségre vágynánk, akkor feltétlenül látogassunk el a Dortmundi Állatkertbe, ahol mintegy 230 állatfaj él, összesen 1500 állat. Az intézmény sok kihalóban lévő faj megmentése érdekében tart fenn tenyésztési programot. Természetesen számos ilyen ritka élőlényt is megcsodálhatunk az állatkertben.

Mindenképpen érdemes lehet felkeresnünk a Rózsakeret is, amely egy páratlan és csodaszép terület a Westfalen Parkban. Összesen több mint 3000 különböző faj lelhető fel benne, melyek pompás illata belengi az egész kertet. A világ minden tájáról találhatunk itt rózsákat, de egyéb virágokat és bokrokat is tartalmaz a park. A közepén elhelyezkedő Florian kilátójából pedig meseszép kilátás nyílik az egész parkra és a városra is.

A Harenberg Városközpont is számtalan látnivalót kínál számunkra. 1994-ben adták át és a maga 73 méteres magasságával ez Dortmund egyik legmagasabb épülete. Így a város látképének egyik meghatározó eleme. 19 emeletes, valamint még 2 szint található a föld alatt. Egyébként körülbelül 20 vállalat székhelyeként is funkcionál. Rengeteg építészeti díjat zsebelt be, mivel a Ruhr-vidéken jelképe a változásnak és a haladásnak. Igazi kulturális centrum és találkozóhely, ahol fellelhetjük a legjobb táncokat, zenéket és egyéb művészeteket is.

Dortmund repülőjegy vadász

Ha érdeklik a Dortmund repülőjegyek, de nem talált megfelelőt magának, itt beállíthat árfigyelést.

Adja meg email címét, hogy hová szeretne repülőjegyet foglalni és válasza ki a figyelés típusát: rugalmas utazási időpontot, ha a kinttartózkodás napjait szeretné megadni, vagy az árfigyelés egy dátumra opciót, ha már tudja melyik napokon repülne. Ha bekerül a rendszerünkbe egy, az Ön által megadott kritériumoknak megfelelő repülőjegy, értesíteni fogjuk.

Honnan:
Hova:
Mettől:
Meddig:
Min. napok száma:
Max. napok száma:
*A vadász használatával a Morton's hírlevelére is feliratkozik.

További szolgáltatások


Kérdezze szakértőnket!

06 1 808 93 88

Adja meg telefonszámát, visszahívjuk


Visszahívásra alkalmas időpont:


Hírlevél feliratkozás          


sales@mortons.hu   |   Cégadatok   |   ÁSZF   |   Adatvédelmi tájékoztató