Szeged, Petőfi Sándor sgt. 5. I. em. 1., 6722 • Tel.: +36 1 808 9388

Hova utazna?
Indulás
Visszaérkezés

Ár / fő:

Honnan
Hová

Indulás
Visszaérkezés


Osztály

Berlin repülőjegy

Berlini repülőjegyek a legkedvezőbb áron! Rendeljen nálunk repülőjegyet Berlinbe, mert cégünknél gyors és pontos ügyintézésre, kedvező árakra számíthat. Ha megadja indulási és visszaérkezési dátumát, a feltüntetett szempontoknak megfelelő, legolcsóbb berlini repülőjegyeket listázzuk ki Önnek. Válasszon közülük, majd döntse el, hogy online foglalással, vagy telefonos, esetleg személyes foglalással kívánja-e megrendelni repülőjegyét.

Berlin

Németország fővárosa sokak véleménye szerint az egyik legszebb európai főváros. Valamikor egy fal választotta ketté, ennek maradványai még most is láthatóak a városban. Berlin igazán sokszínű, hisz a kultúra és a művészet fővárosa is lehetne. Itt szinte nincs olyan terület, ami ne kapcsolódna valamilyen szinten a kultúrához. Fontosnak is tartják, hisz évente több ezer kiállítás és egyéb kulturális esemény zajlik a városban.

Rengeteg látnivaló vár minket Berlinben. Ott van például a Brandenburgi kapu. Az oszlopos előcsarnok gyönyörű látványt nyújt, tetején a győzelem istennőjével, Viktóriával. A Múzeum szigetet 1999 óta lehet felkeresni. Itt olyan híres intézmények találhatóak, mint a Német Állami Opera, az Állami Könyvtár, valamint a Szent Hedvig-katedrális. A sok impozáns épület láttán megelevenedik a történelem.

Berlinben érdemes vásárolni is, hisz kitűnő dolgokat lehet itt kapni, sokszor kevés pénzért. A Kurfürstendamm Berlin bevásárló sétánya. Az üzletek mellett hotel és étterem is működik ebben az utcában. Kedvelik úgy a helyiek, mint a turisták. Itt állandóan nagy a tömeg.

A múzeumok közül ne hagyjuk ki a berlini Pergamon Múzeumot, de az Iszlám Művészetek Múzeumának meglátogatása is jó program lehet. Ezeken kívül még több múzeum is várja a kultúrára vagy érdekes gyűjteményre éhes látogatókat. Az Orvostudományi, Technikai és Közlekedési múzeum is ezek közé tartozik, melyek megtekintését családok számára is lehet ajánlani.

Berlin repülőjegy vadász

Ha érdeklik a Berlin repülőjegyek, de nem talált megfelelőt magának, itt beállíthat árfigyelést.

Adja meg email címét, hogy hová szeretne repülőjegyet foglalni és válasza ki a figyelés típusát: rugalmas utazási időpontot, ha a kinttartózkodás napjait szeretné megadni, vagy az árfigyelés egy dátumra opciót, ha már tudja melyik napokon repülne. Ha bekerül a rendszerünkbe egy, az Ön által megadott kritériumoknak megfelelő repülőjegy, értesíteni fogjuk.

Honnan:
Hova:
Mettől:
Meddig:
Min. napok száma:
Max. napok száma:
*A vadász használatával a Morton's hírlevelére is feliratkozik.

További szolgáltatások


Kérdezze szakértőnket!

06 1 808 93 88

Adja meg telefonszámát, visszahívjuk


Visszahívásra alkalmas időpont:


Hírlevél feliratkozás          


sales@mortons.hu   |   Cégadatok   |   ÁSZF   |   Adatvédelmi tájékoztató