Hova utazhatok?

utazás amerika csoporttal olcsón repülőjeggyel
utazás amerika csoporttal olcsón repülőjeggyel

Személyre szabott nászút ajánlatok
a világ legromantikusabb helyeire,
árgaranciával!

Ingyenes és teljeskörű nászút konzultáció személyesen vagy telefonon

Kötelezettségmentes ajánlat 3 órán belül

Árgarancia

Az Ön által megadott keretet figyelembe véve a legjobb ajánlat megküldése

Nászutas szobák és lakosztályok normál szoba árán

Asszisztencia az utazás idejére

Válogatott ajánlataink - TOP úticélok

Nem egyszerű feladat a tökéletes nászút megtalálása így, hogy az egész világ rendelkezésünkre áll. Egyesek szerint bizony még a Nagy Ő megtalálásánál nehezebb. 28 év utazásszervezési tapasztalat, és ezernél is több friss házas ügyfél után örömmel levesszük az Önök válláról is egy újabb szervezés terhét. Igényeik alapján átfésüljük a térképet, és milliónyi utazási ajánlat közül megtaláljuk álmaik nászutas lakosztályát, álmai úti célján.

utazás amerika csoporttal olcsón repülőjeggyel

A Morton’s Travel tapasztalt utazási szakértői e-mailes ajánlatkérés, személyes vagy telefonos egyeztetés után néhány munkaórával ajánlattal keresik meg. Árainkra árgaranciát vállalunk, és még a máshol lefoglalt utak esetében is tudunk kedvezőbb árat kínálni.

Kedvcsinálók

Seychelle-szigetek »

Az Indiai-óceán közepén, 115 gránit-és korallszigetből álló szigetállam fantasztikus fehér homokos partjaival, ikonikus tengerparti szikláival és különlegesen gazdag elővilágával mindenkit egy életre lenyűgöz. Páratlan adottságainak köszönhetően napjainkra a Seychelle-szigetek a világ egyik legexkluzívabb desztinációjává lépett elő, népszerűsége miatt a hatóságok legalább 2020-ig korlátozzák a 25 ágyasnál nagyobb szállodák építését a szigeteken.

Maldív-szigetek »

A Maldív-szigeteken a tengerpartok homokjánál csak a helyiek mosolya fehérebb. A 26 atoll és 1000 sziget alkotta köztársaság türkiz lagúnáiról, luxus szálláshelyeiről, vízre épített bungalóiról, és lélegzetelállítóan gazdag tengeri élővilágáról híres az egész világon. Sétáljon a fitoplanktonok által kéken megvilágított lágy esti hullámzásban, merüljön az óriás cetcápával és élvezze a végtelen nyugalmat, ami a Maldív-szigetek nyújt Önnek!

Mauritius »

Mauritius az Indiai-óceán más szigetállamaihoz hasonlóan idilli könyezettel, fantasztikusan tiszta, türkiz vízzel és fehér homokos strandokkal várja a látogatókat. Divatos desztinációnak számít, ez pedig a szállások árában is megmutatkozik. Mauritiust az aktív pihenést kedvelőknek ajánljuk

Bahamák »

A Karib-térséghez tartozó Bahama-szigetek Miamiból néhány órás hajóút vagy rövid repülés után közelíthetők meg, a pihenni vágyókat mesebeli fehér homokos partok, fejlett szolgáltatások és boldog, közvetlen helyiek várják. A szigetek ugyan nem képezik az Egyesült Államok részét, azonban a sok amerikai látogatóra építve a szigetek erős amerikai hangulattal rendelkeznek.

Bali »

Bali Indonézia egyik szigete, mely az egzotikus úti célt keresők körében évről-évre egyre nagyobb népszerűségnek örvend, a sziget remek ár-érték arányának köszönhetően. Kultúra, gasztronómia, természet és végtelenül kedves helyiek adják a sziget lebilincselő báját. Balin meglepően olcsó és gondtalan az élet. Ha hosszabb időt tervezünk itt eltölteni, arra érdemes felkészülni, hogy nem akarunk majd visszatérni a rohanó Európába.

Thaiföld »

Thaiföld a mosoly országa, ahol az embert már az első nap magukkal ragadják a kedves helyiek, az izgalmas kultúra, a függőséget okozó délkelet-ázsiai gasztronómia, a buja természet és a fantasztikus tengerpartok. Thaiföldön valódi délkelet-ázsiai élményt kapunk remek árak mellett, de kompromisszumok nélkül. Első egzotikus úti célnak is tökéletes választás.

Nem találja álmai nászútját az ajánlatok között? »

Keresse utazási szakértőinket elérhetőségeinken, vagy az Ajánlatot kérek gombra kattintva, és legfeljebb három munkaórán belül árgaranciás ajánlattal keressük meg.