Szeged, Petőfi Sándor sgt. 5. I. em. 1., 6722 • Tel.: +36 1 808 9388

Hova utazna?
Indulás
Visszaérkezés

Ár / fő:

Honnan
Hová

Indulás
Visszaérkezés


Osztály

Nagy-Britannia repülőjegy

Repülőjegy Nagy-Britannia legkedveltebb nagyvárosaiba kedvező áron a Mortons-nál! Belfast, Bristol, Cardiff, Edinburgh, Leeds, Liverpool, London… Írja be a keresőbe, hova szeretne utazni, és rendszerünk kilistázza az aktuális járatokat és jegyárakat. Online, telefonos vagy személyes foglalással is igényelhet repülőjegyet Nagy-britanniai úti céljához.

Nagy-Britannia, a rejtélyek országa

Nagy-Britannia, más néven Egyesült Királyság a Brit-szigetet, az Ír-sziget északkeleti részét, továbbá sok apróbb szigetecskét foglal magában. Partjait az Atlanti-óceán, az Ír-tenger és az Északi-tenger mossa.

Ha Angliába látogatunk, nem lesz sok lehetőségünk tengerparti nyaralásra, mivel óceáni éghajlata miatt ez csak néhány részen lehetséges, viszont ehelyett annál több látnivaló, pompás kastélyok, múzeumok, régi épületek kárpótolják az ide látogatókat. Anglia az egyik legnagyobb birodalom volt sok évszázadon keresztül, és még ma is őrzi ennek emlékeit.

Ha itt járunk, a British Múzeumot feltétlenül vegyük szemügyre. A múzeum olyan antik tárgyakat őriz, mint például a rosette-i kő és más, az ókori Egyiptomból származó, tömérdek ősi tárgyat.

Kastélylátogatás

Anglia legszebb és leghírhedtebb kastélya a Warwick-kastély, mely a középkorban épült, és fenséges látványt nyújt. Szépsége és gyönyörű kertjei méltán teszik őt Anglia legszebb kastélyává, viszont várbörtöne és kínzókamrái éles ellentétben állnak külső szépségével.

Azért Angliában a temérdek múzeum és kastély mellett a strandolásra is akad némi lehetőségünk, Cornwall megye ugyanis lehetőséget ad a strandolásra és szörfözésre. A környéket halászfalvak, katedrálisok és gyönyörű György-korabeli paloták teszik még érdekesebbé.

Na és persze ki ne hallott volna eddig még a Stonehenge-ről? A Salisbury síkságon elterülő, legendákkal és titkokkal övezett sziklakör máig megfejtetlen rejtélye turisták ezreit vonzza ide évről évre a föld minden részéről.

Nagy-Britannia repülőjegy vadász

Ha érdeklik a Nagy-Britannia repülőjegyek, de nem talált megfelelőt magának, itt beállíthat árfigyelést.

Adja meg email címét, hogy hová szeretne repülőjegyet foglalni és válasza ki a figyelés típusát: rugalmas utazási időpontot, ha a kinttartózkodás napjait szeretné megadni, vagy az árfigyelés egy dátumra opciót, ha már tudja melyik napokon repülne. Ha bekerül a rendszerünkbe egy, az Ön által megadott kritériumoknak megfelelő repülőjegy, értesíteni fogjuk.

Honnan:
Hova:
Mettől:
Meddig:
Min. napok száma:
Max. napok száma:
*A vadász használatával a Morton's hírlevelére is feliratkozik.

Nagy-Britannia városok

London

London az Egyesült Királyság, azon belül is Anglia fővárosa. Világváros, politikai-, pénzügyi-, és kulturális központ. Hivatalos nevén City of London, ezzel is utalva történelmi jelentőségére és méretére, hiszen a környező településekkel együtt (több mint 30) egy olyan kozmopolita látványát...

 
 
 
 

Kérdezze szakértőnket!

06 1 808 93 88

Adja meg telefonszámát, visszahívjuk


Visszahívásra alkalmas időpont:


Hírlevél feliratkozás          


sales@mortons.hu   |   Cégadatok   |   ÁSZF   |   Adatvédelmi tájékoztató