Szeged, Petőfi Sándor sgt. 5. I. em. 1., 6722 • Tel.: +36 1 808 9388

Hova utazna?
Indulás
Visszaérkezés

Ár / fő:

Honnan
Hová

Indulás
Visszaérkezés


Osztály

London repülőjegy

Mindenki a MORTON’S-szal utazik Londonba! Hogy miért? Mert a mi adatbázisunkban összesítve láthatja a különféle légitársaságok olcsó Londoni repülőjegyeit. Használja bátran keresőnket, és az Ön által megadott időbeli korlátoknak megfelelő, kedvező árú ajánlatok között biztosan megtalálja majd tökéletes londoni repülőjegyét. Ha pedig megtalálta, foglalja is le gyorsan online jegyfoglalási rendszerünkben! Vagy jobban szeret telefonon illetve személyesen repülőjegyet venni? Ha igen, természetesen ügyfélszolgálatunk rendelkezésére áll.

London, az angol főváros

Az Angliába utazók közül legtöbben Londonba érkeznek. Ez nem is csoda, hisz egy olyan színes, lüktető város tárul a szemünk elé, ami mindig visszavár. Azt a rengeteg látnivalót, ami várja a turistákat, nem is lehet felsorolni. Vannak azonban olyanok, amiket kár lenne kihagyni. Az egyik legfontosabb és talán legnépszerűbb a londoni óriáskerék, vagyis a London Eye. Érdemes kivárni a sokszor hosszú sort és felülni rá, mert hihetetlen panoráma tárul a szemünk elé.

Amit még érdemes megtekinteni, az a londoni Tower. A nem messze álló temzei híd, a Tower Bridge is innen kapta a nevét. Bár teljesen különálló rész, sem történelmileg, sem szerkezetileg nem kapcsolódnak egymáshoz. Jelenleg itt őrzik a brit koronaékszereket, ugyanakkor egy felbecsülhetetlen értékű fegyvergyűjtemény is található itt.

Múzeumlátogatás után fényképeszkedjünk hírességekkel!

A British Museum a népszerű látnivalók között szerepel. Különlegessége, hogy több mint 13 millió kiállítási tárgyat foglal magába. Ez a világon legnagyobb olyan múzeum, ami a történelemmel és az emberi kultúrával foglalkozik. Évente több százezren látogatják meg.

Még van egy érdekesség, amit meg kell tekinteni. Ez nem mást, mint a Madame Tussaud panoptikuma. Ez tulajdonképpen egy viaszbábu múzeum, ahol hírességek, királyok, filmcsillagok, sportolók, sőt, sok esetben híres gyilkosok viaszfigurái is helyet kaptak. Sokan kedvelik ezt a múzeumot, hisz olyan híres személyekkel fotózkodhatunk, mint II. Erzsébet királyné, Lady Gaga, Angelina Jolie vagy akár a Pókember.

London repülőjegy vadász

Ha érdeklik a London repülőjegyek, de nem talált megfelelőt magának, itt beállíthat árfigyelést.

Adja meg email címét, hogy hová szeretne repülőjegyet foglalni és válasza ki a figyelés típusát: rugalmas utazási időpontot, ha a kinttartózkodás napjait szeretné megadni, vagy az árfigyelés egy dátumra opciót, ha már tudja melyik napokon repülne. Ha bekerül a rendszerünkbe egy, az Ön által megadott kritériumoknak megfelelő repülőjegy, értesíteni fogjuk.

Honnan:
Hova:
Mettől:
Meddig:
Min. napok száma:
Max. napok száma:
*A vadász használatával a Morton's hírlevelére is feliratkozik.

További szolgáltatások


Kérdezze szakértőnket!

06 1 808 93 88

Adja meg telefonszámát, visszahívjuk


Visszahívásra alkalmas időpont:


Hírlevél feliratkozás          


sales@mortons.hu   |   Cégadatok   |   ÁSZF   |   Adatvédelmi tájékoztató