Szeged, Petőfi Sándor sgt. 5. I. em. 1., 6722 • Tel.: +36 1 808 9388

Hova utazna?
Indulás
Visszaérkezés

Ár / fő:

Honnan
Hová

Indulás
Visszaérkezés


Osztály

Leeds repülőjegy

Nálunk olcsó repülőjegyeket talál Leed városába! Hogy miért? Mert egy összesített adatbázisban kereshet a legjobb ajánlat után, melyhez semmi mást nem kell megadnia, csak indulási és visszaérkezési dátumát. Ha rábukkant a legjobb repülőjegy ajánlatra Leedsbe, villámgyorsan meg tudja rendelni netes foglalási rendszerünkben. Persze, ha jobban szeretné, telefonon vagy személyesen is meg tudja vásárolni nálunk repülőjegyét.

Leeds

Leeds egy állandóan nyüzsgő, gazdag kultúrával rendelkező város Anglia szívében. Itt nincs egy perc megállás sem. Egyaránt fellelhetjük a dicső múlt minden fontos emlékét, miközben egy igazán modern és fiatalos miliőben élvezhetjük a város által nyújtott pompás élményeket. Így láthatunk nagyon jó állapotban fennmaradt viktoriánus épületeket, valamint igazán meghökkentő és modern létesítményekkel is találkozhatunk. Sok turista keresi fel a várost egy fantasztikus vásárlási élmény kedvéért, vagy akár az állandóan pezsgő éjszakai élet miatt is.

Látnivalók

A Királyi Fegyvertárnak egy modern, kastélyszerű épület ad otthont. Négy emeleten keresztül mutatja be a háborúk, a keleti kultúra és a lovagi játékok jellegzetességeit.

Semmiképpen se hagyjuk ki a városi séta során a Kirkgate Marketet, amely apró tornyaival és kovácsoltvas díszítésével már önmagában is megéri a látványt, azonban emellett friss árut is találunk bőségesen benne, ráadásul elfogadható árfekvésben.

Ha pedig egy kis kulturális élményre vágyunk, akkor vár minket a City Art Gallery, amely igen szép gyűjteménnyel rendelkezik a 20. századi művészek alkotásaiból.

A galéria mellett találjuk a Henry Moore Institute-ot, amely pedig a 20. század szobrászatának legjobbjait mutatja be.

A Kirkstall Abbey-t az Aire folyó mentén lelhetjük meg. Sajnos napjainkban a kolostor romokban hever, de a remek látogatóközpontnak köszönhetően igazán élvezetes módon pillanthatunk be a 12. századi szerzetesek életébe, mindennapjaiba.

Szintén kihagyhatatlan látnivaló a Leeds Városháza, amelyet Viktória királynő 1858-ban nyitott meg.

Amennyiben pedig Leeds történetére és a városban feltárt műemlékekre vagyunk kíváncsiak, akkor feltétlenül keressük fel a Leeds Városi Múzeumot. Egy 19. századi épület ad otthont a múzeumnak, és többek között láthatunk benne római kori mozaikokat vagy akár egy 3000 éves múmiát is.

S ha leszáll az est, akkor is bátran kerekedjünk fel, hiszen Leeds messze földön híres pezsgő éjszakai életéről, így egyaránt találunk rengeteg bárt, pubbot és mindenféle szórakozóhelyet is a kínálatában.

S hogyha egy igazi kulináris élményre vágyunk, akkor az esti kiruccanás előtt feltétlenül kóstoljuk meg a marhasültet yorkshire pudinggal!

Leeds repülőjegy vadász

Ha érdeklik a Leeds repülőjegyek, de nem talált megfelelőt magának, itt beállíthat árfigyelést.

Adja meg email címét, hogy hová szeretne repülőjegyet foglalni és válasza ki a figyelés típusát: rugalmas utazási időpontot, ha a kinttartózkodás napjait szeretné megadni, vagy az árfigyelés egy dátumra opciót, ha már tudja melyik napokon repülne. Ha bekerül a rendszerünkbe egy, az Ön által megadott kritériumoknak megfelelő repülőjegy, értesíteni fogjuk.

Honnan:
Hova:
Mettől:
Meddig:
Min. napok száma:
Max. napok száma:
*A vadász használatával a Morton's hírlevelére is feliratkozik.

További szolgáltatások


Kérdezze szakértőnket!

06 1 808 93 88

Adja meg telefonszámát, visszahívjuk


Visszahívásra alkalmas időpont:


Hírlevél feliratkozás          


sales@mortons.hu   |   Cégadatok   |   ÁSZF   |   Adatvédelmi tájékoztató