Szeged, Petőfi Sándor sgt. 5. I. em. 1., 6722 • Tel.: +36 1 808 9388

Hova utazna?
Indulás
Visszaérkezés

Ár / fő:

Honnan
Hová

Indulás
Visszaérkezés


Osztály

Bristol repülőjegy

Ha szeretne olcsó Bristol repülőjegyet foglalni, csak adja meg a fenti keresőbe, hogy mikor szeretne utazni, majd kattintson a keresés gombra. A megadott feltételeknek megfelelően kilistázzuk a legolcsóbb Bristol repülőjegyeket, amelyeket természetesen tovább tud szűkíteni az igényeinek megfelelően. Ha valamelyik ajánlat elnyerte tetszését, a repülőjegyet akár rögtön online is lefoglalhatja, de felkereshet minket telefonon, email-en vagy személyesen is valamelyik irodánkban.

Bristol

Bristol egy hamisítatlan angol kisváros, amely Londontól 169 km-re fekszik, délnyugat Angliában. Majd félmilliós lélekszámával az ország hatodik legnépesebb települése.

Városi rangot a 12. század elején kapott, majd 1373-ban a megyei státuszt is megszerezte. A kikötőinek köszönhetően gyors fejlődésnek indult ekkoriban, és egészen az 1780-as évekig ez volt a második/ harmadik legnagyobb angol város.

Manapság Bristol a régió kulturális és oktatási központja.

Látnivalók

A Bristol Zoo-t mindenképpen érdemes felkeresni, mivel ez Anglia legnagyobb területű állatkertje. A világ számos másik állatkertjével van kapcsolatban, akikkel karöltve igyekeznek megmenteni a kihalóban lévő fajokat, amelyek közül itt jó néhányat megtekinthetünk.

Szintén kihagyhatatlan a városnéző körút során a Bristol Székesegyház, amely anno az érsek és az egyházmegye székhelyeként szolgált. A katedrális a College Green-nél helyezkedik el. Az épületen belül találhatunk egy igen nagy, történelmi jelentőséggel is bíró, káprázatosan szép orgonát, valamint számos egyéb emlékművet is.

Okvetlenül érdemes ellátogatnunk a Bristol Kikötőbe is, ahol a kikötő múzeumában megnézhető az SS Great Britain, az első olyan óceánjáró hajó, aminek vasból volt a törzse és a propellere is. 1843-ban indították el az első útjára, és a legutolsó átépítések után mintegy 730 fő tudott a fedélzetén utazni. A hajó több díjat is nyert egyébként.

Ha pedig egy lenyűgöző művészeti galériára vagyunk kíváncsiak, akkor irány az Arnolfini. 1961-ben alapították, a nevét pedig egy képről kapta, amelyet Jan van Eyck festett, Arnolfini portréja címmel. A galériába a belépés mindenki számára díjtalan.

Bristol repülőjegy vadász

Ha érdeklik a Bristol repülőjegyek, de nem talált megfelelőt magának, itt beállíthat árfigyelést.

Adja meg email címét, hogy hová szeretne repülőjegyet foglalni és válasza ki a figyelés típusát: rugalmas utazási időpontot, ha a kinttartózkodás napjait szeretné megadni, vagy az árfigyelés egy dátumra opciót, ha már tudja melyik napokon repülne. Ha bekerül a rendszerünkbe egy, az Ön által megadott kritériumoknak megfelelő repülőjegy, értesíteni fogjuk.

Honnan:
Hova:
Mettől:
Meddig:
Min. napok száma:
Max. napok száma:
*A vadász használatával a Morton's hírlevelére is feliratkozik.

További szolgáltatások


Kérdezze szakértőnket!

06 1 808 93 88

Adja meg telefonszámát, visszahívjuk


Visszahívásra alkalmas időpont:


Hírlevél feliratkozás          


sales@mortons.hu   |   Cégadatok   |   ÁSZF   |   Adatvédelmi tájékoztató