Szeged, Petőfi Sándor sgt. 5. I. em. 1., 6722 • Tel.: +36 1 808 9388

Hova utazna?
Indulás
Visszaérkezés

Ár / fő:

Honnan
Hová

Indulás
Visszaérkezés


Osztály

Belfast repülőjegy

Belfasti repülőjegyek olcsón! Engedje meg, hogy figyelmébe ajánljuk kedvező árú belfasti repülőjegyeinket! Írja be keresőnkbe az indulás és visszaérkezés dátumát, majd a kapott listáról válassza ki a leginkább személyre szabott ajánlatunkat. Repülőjegyét egyszerűen megrendelheti online, de ha további információra vagy segítségre van szüksége, forduljon hozzánk telefonon vagy személyesen a foglalás ügyében.

Belfast, Írország gyöngye

Belfast Dublin után Írország legnagyobb városa. Történelme az 1100-as évekig nyúlik vissza. Az ide utazó nem fog csalódni, Belfast ugyanis bővelkedik látnivalókban. Gazdag történelme és gyönyörű természeti kincsei láttán az itt járóknak felejthetetlen élményekben lesz részük.

Érdekességek, impozáns épületek

Belfast egyik érdekessége az Albert Memorial óratorony, melyet a város egyik jelképeként tartanak számon. A torony oldalán gyönyörűen megmunkált domborművek láthatóak.

A másik érdekesség a belfasti kastély, mely gyönyörűen visszaadja a gazdag ír családok hajdani építkezési szokásait. A kastély belülről is megtekinthető, óriási kertjében pedig hosszas sétákat tehetünk a gondozott virágágyások és egzotikus ír növények között.

Szintén a belfasti impozáns épületek listáját gyarapítja a városháza, mely óriási méretei mellett gyönyörű látványt is nyújt. Az épület minden egyes négyzetmétere gyönyörűen megmunkált, belsejét pedig háromféle márvány borítja. Az épület edwardiánus stílusban épült, négy sarkát négy torony díszíti, középen pedig egy hatalmas, 53 méter magas rézkupola mered az ég felé.

Egy másik közkedvelt épület a városban a belfasti Opera, vagyis a tipikusan viktoriánus stílusban épült Grand Opera House.

Belfastban híres a hajóépítő-ipar, a Titanicot is itt építették 1912-ben. A városban ugyanakkor két repülőtér is található, tehát légi közlekedéssel is megközelíthető – Budapestről közvetlen járat is indul.

Belfast repülőjegy vadász

Ha érdeklik a Belfast repülőjegyek, de nem talált megfelelőt magának, itt beállíthat árfigyelést.

Adja meg email címét, hogy hová szeretne repülőjegyet foglalni és válasza ki a figyelés típusát: rugalmas utazási időpontot, ha a kinttartózkodás napjait szeretné megadni, vagy az árfigyelés egy dátumra opciót, ha már tudja melyik napokon repülne. Ha bekerül a rendszerünkbe egy, az Ön által megadott kritériumoknak megfelelő repülőjegy, értesíteni fogjuk.

Honnan:
Hova:
Mettől:
Meddig:
Min. napok száma:
Max. napok száma:
*A vadász használatával a Morton's hírlevelére is feliratkozik.

További szolgáltatások


Kérdezze szakértőnket!

06 1 808 93 88

Adja meg telefonszámát, visszahívjuk


Visszahívásra alkalmas időpont:


Hírlevél feliratkozás          


sales@mortons.hu   |   Cégadatok   |   ÁSZF   |   Adatvédelmi tájékoztató