hello@mortons.hu +36 1 933 3861

Hova utazhatok? // Repülőjegy kiárusítás

santorini akció utazási ajánlatok 2020 nyár ősz mortons travel

Extra 10 000 Forint kedvezmény különleges utazási ajánlatainkból

Az európai határnyitásokkal párhuzamosan fokozatosan tér vissza az élet a repülőterekre is, így a következő hónapokban sokan útnak indulnak nyaralni európai úti céljuk felé. A járvány kezdete óta aktív utazási kérdőívünk tapasztalatai szerint a magyarok jelentős része, közel 25%-a azonnal útnak indulna a feloldások után.

2020. július 1-jén induló kampányunk keretében a járvány utáni legjobb ár-érték arányú, repülős utazási ajánlatokkal várunk nyárra és őszre, melyek árából fejenként 10 000 forint kedvezményt érvényesíthettek, amennyiben elkéritek az erre feljogosító kuponkódokat.
Figyelem! Összesen 250 db kuponkód áll rendelkezésre. Az első, kiemelkedően kedvező ajánlatokkal július elsején jelentkezünk!

A Morton’s Travel az amerikai csoportos utak piacvezetője, közel 30 éves utazásszervezési tapasztalattal rendelkezünk. Összegyűjtöttünk néhány hasznos információt járvány utáni utazásod megtervezéséhez. Oszd meg, ha hasznosnak találod:

Az ajánlat kizárólag a Morton's szervezésű utakra érvényes, melyeket itt talál --> Utazási ajánlatok

Mikortól utazhatunk külföldre?

06.18-án megszűnt a karantén kötelezettség az EU-ból hazatérve. Európai Unió államain kívül Szerbiából, Svájcból, Liechtensteinből, Norvégiából és Izlandról is karantén kötelezettség nélkül térhetünk haza.

Az Egyesült Királyságban továbbra is élnek a beutazási és hazatérési korlátozások.

Részletes, országokra bontott információt a témáról szóló bejegyzésünkben találsz.

Veszélyesebb-e külföldre utazni, mint Magyarországon belül?

Számos európai ország, például Horvátország és Szlovénia, minimális számú aktív esettel rendelkezik és nulla napi új esetet regisztrál június közepén, ez alapján pedig semmivel sem veszélyesebb meglátogatásuk, mint itthon maradni.

Más országokban, például Olaszországban, június eleje óta várják a külföldieket, azonban a higiéniás és távolságtartási szabályoknak meg kell felelnünk. A hatóságok intelmeit betartva a helyiekhez hasonló szabadságunk van. Számos helyen maszkot kell hordani, de még tömeg nélkül fedezhetjük fel a legjobb helyeket. Mindenki maga döntheti el, hogy ez megéri-e a fáradságot.

Melyik országokat érdemes választani a járvány után?

grúzia akció utazási ajánlatok 2020 nyár ősz mortons

Főleg azokban az országokban találkozunk már most kiemelkedő utazási ajánlatokkal, ahol a gazdaság egyik húzóágazata a turizmus. Görögországba például június 15-től lehet korlátozások nélkül berepülni, itt szállás kedvezményekkel, olcsó vagy ingyenes belépőkkel várják a látogatókat.

Július elsejétől a legbiztonságosabb, legjobb ár-érték arányú utazási ajánlatokkal várunk, melyekre felhasználható a fenti, fejenkénti 10 000 forintos kedvezmény.

Fontos szempont, hogy egyáltalán el tudunk-e jutni, és ha igen, milyen feltételekkel az adott országba. Nagy-Britanni például 14 napos karantént ír elő minden beutazó számára, természetesen ez lehetetlenné teszi a nyaralási célú látogatást.

Más, népszerű desztinációkra pedig a népszerű légitársaságok gyengélkedése miatt drágultak meg drasztikusan a repülőjegyek, ha egyáltalán elérhetők már.

Miért a fapados járatokat preferálja a Morton’s a júliusi akciójában?

Április-májusban a világ légiforgalma soha nem látott mértékben csökkent, a leállás miatt számos légitársaság csődhelyzetbe került, elbocsátásokba fogott, újraindulásuk nehézkes. Budapestről június közepén folyamatosan bővülő desztinációkra szinte csak a Wizz Air repül, melyhez júliustól pedig a RyanAir is csatlakozik.

  A két szolgáltató járataival a legnépszerűbb, újranyitó idegenforgalmi desztinációk újra elérhetővé válnak. Néhány példa:
 • Ciprus

 • Málta

 • Montenegro

 • Albánia

 • Görögország és a görög szigetek

 • Spanyolország

 • Olaszország

 • Portugália

 • Grúzia

 • Örményország

 • Izland

 • Izrael

 • Kazahsztán

Bővebben a repülés újraindulásáról, repülőjegy árakról, légitársaság hírekkel kapcsolatban itt olvashatsz.

Mit érdemes tudni a tengerentúli és távol-keleti utazásról?

los angeles hollywood mortons járvány utáni utazás

Az Egyesült Államokban március közepe óta érvényben lévő belépési tilalom továbbra is fennáll, annak megszüntetése számunkra az EU-s járványhelyzet teljes lecsengése után várható. Várakozásaink szerint augusztusi csoportos útjaink probléma nélkül el tudnak indulni. Bővebben az idei amerikai utazásról és a várható árakról itt írtunk.

A Távol-Kelet legtöbb országában a járványt leküzdötték, az élet visszatért a rendes kerékvágásba távolságtartási és maszkviselési szabályok betartása mellett.

Vietnamban végig minimális volt az esetszám, ennek ellenére a mai napig zárva tart az ország a külföldiek előtt. Szingapúr az egyik legnépszerűbb tranzit desztináció a Távol-Keleten, ide sem lehetséges belépni. Hasonló a helyzet Indonéziában (belépés 08.31. után) és a Fülöp-szigeteken is.

Morton’s Világjegy app ajándékba

A július 1. induló akciónk során kedvezményüket érvényesítők számára ajándék utazástervező, városnéző app jár, mely egy új város vagy tájegység felfedezésében nyújt segítséget. Térkép, menthető látnivalók, csoport chat és más hasznos utazós funkciók. Ez a Morton’s Világjegy.

Örömmel állunk rendelkezésre a legjobb ár-érték arányú repülőjegyek, egyéni és csoportos utak foglalásához, és várunk szeretettel közönségkedvenc amerikai körutazásainkon! Kérdéseidre Messengeren kaphatsz leggyorsabban választ szakértőinktől.