Szeged, Petőfi Sándor sgt. 5. I. em. 1., 6722 • Tel.: +36 1 808 9388

Hova utazna?
Indulás
Visszaérkezés

Ár / fő:

Honnan
Hová

Indulás
Visszaérkezés


Osztály

Mexikó repülőjegy

Tudta, hogy Mexikói repülőjegyet olcsón is vehet? Mi egy összesített adatbázisból listázzuk ki az Ön számára legalkalmasabb ajánlatokat, így könnyen tud válogatni ár szerint az egyes légitársaságok mexikói repülőjegyei közül. Persze a döntésnél az sem mindegy, hogy van-e preferált légitársasága, vagy az a fő szempontja, hogy minél gyorsabban érje el utazási célját. Ezekre a kritériumokra is rá tud szűrni a keresőnkben. Ha megvan a kívánt jegy, online, telefonon vagy személyesen is le tudja foglalni.

Gasztronómia túra Mexikó területén

Mexikó az Amerikai Egyesül Államok déli szomszédja. Itt a moderntől az ókori látványosságokig mindent megtalálhat az ide utazó. Fővárosa, Mexikóváros a világ legnagyobb városai közé tartozik. Ám nemcsak emiatt kedvelt célpontja számos turistának, hanem azért is, mert az ókori maja, valamint azték romok felbecsülhetetlen értéknek számítanak sokak számára.

Fedezzük fel a maják hagyatékát!

Mexikó másik igen látogatott helye egy zarándokhely, Guadalupe, ahová sok ezer keresztény látogat el évente. Ezen a területen három templom is áll, melyek közül az egyik arra a helyre épült, ahol Szűz Mária megjelent egy indián kisfiúnak.

Ha egy valódi óvárost szeretnénk megszemlélni, akkor feltétlenül látogassunk el Cuernavacába, mely város már időszámításunk előtt 1200-ban is létezett. Egy másik kedvelt mexikói úti cél természetesen az azték kultúrához kapcsolódó Teotihuacan. Ez egy ősi város, melynek eredete még máig nem tisztázott. Területe már abban a korban több mint 30 négyzetkilométer volt. Itt a Nap és a Hold piramisa tartozik a legérdekesebb és legimpozánsabb látnivalók közé.

Ha Mexikóban járunk, a másik kihagyhatatlan célpont természetesen a maja főváros, azaz Chichén Itzá. A romváros, mely a világ hét új csodájának egyike, a dzsungel közepén található, és már az is felejthetetlen élményt jelent, ahogy eljutunk oda. A hely legérdekesebb épülete a kastély (El Castilo), mely méreteivel és kidolgozottságával ejti ámulatba az ide látogatókat. A kastély minden egyes köve csodálatosan megmunkált és faragásokkal díszített.

Mexikó repülőjegy vadász

Ha érdeklik a Mexikó repülőjegyek, de nem talált megfelelőt magának, itt beállíthat árfigyelést.

Adja meg email címét, hogy hová szeretne repülőjegyet foglalni és válasza ki a figyelés típusát: rugalmas utazási időpontot, ha a kinttartózkodás napjait szeretné megadni, vagy az árfigyelés egy dátumra opciót, ha már tudja melyik napokon repülne. Ha bekerül a rendszerünkbe egy, az Ön által megadott kritériumoknak megfelelő repülőjegy, értesíteni fogjuk.

Honnan:
Hova:
Mettől:
Meddig:
Min. napok száma:
Max. napok száma:
*A vadász használatával a Morton's hírlevelére is feliratkozik.

Mexikó városok

 

További szolgáltatások


Kérdezze szakértőnket!

06 1 808 93 88

Adja meg telefonszámát, visszahívjuk


Visszahívásra alkalmas időpont:


Hírlevél feliratkozás          


sales@mortons.hu   |   Cégadatok   |   ÁSZF   |   Adatvédelmi tájékoztató