Szeged, Petőfi Sándor sgt. 5. I. em. 1., 6722 • Tel.: +36 1 808 9388

Hova utazna?
Indulás
Visszaérkezés

Ár / fő:

Honnan
Hová

Indulás
Visszaérkezés


Osztály

Cancun repülőjegy

Cancun vár Önre! A csodás Mexikó csak egy repülőjegyre van Öntől! Nézze meg olcsó repülőjegy ajánlatainkat Cancunba! Ha kitölti az indulás és a visszaérkezés dátumát keresőnkben, rendszerünk kiadja a lehetséges ajánlatokat – természetesen a kedvezményes árú cancuni repülőjegyekkel az élen – és Önnek már más dolga sincsen, mint választani közülük, és pár kattintással online megrendelni. Természetesen telefonos és személyes repülőjegy vásárlásra is van módja.

Cancun

A Yucatán félszigeten található ez a gyönyörű város, ami mára elérte, hogy az egyik legkeresettebb nyaralóhely lett Mexikóban. A gyönyörű fehér homokos tengerpart mindenkit egy kis strandolásra hív. Feküdni a parton, hallgatni a tenger morajlását – nincs is ennél jobb dolog! Talán azért is annyira közkedvelt, mert a legfinomabb fehér homok borítja a strandot.

Érdemes tudni Cancunról, hogy a maja birodalom kapujának is nevezik. A tengerparti városból akár autóval, akár busszal nagyon könnyen elérhetőek a legszebb építészeti emlékek, akárcsak a különböző látnivalók. Akik szeretik az aktív pihenést, azok számára igazi kincs ez a gyönyörű város és környéke.

A vízi sportok szerelmesei is megtalálhatják a kedvükre való sportot, hisz lehetőség van búvárkodásra, szörfözésre vagy vízisíelésre is. Természetesen az úszás a legjobb sport, hisz a langyos víz mindenkinek jólesik, főleg a forró nap után.

Az éjszakai élet is igazán pezsdítő Cancunban. A turisták kedvéért az éjszakai lokálok, éttermek, kávézók hajnalig vannak nyitva. Minden stílusban lehet szórakozóhelyet találni. Akik a táncos bulikat kedvelik, azok számára inkább a diszkó a jó választás, de akik a csendesebb, nyugodtabb helyeket kedvelik, azok is megtalálhatják számukra a megfelelő helyet.

A rengeteg hotel közül alig lehet választani, sőt a legtöbb szálloda ötcsillagos szolgáltatásokkal várja a pihenni és/vagy szórakozni vágyókat.

Cancun repülőjegy vadász

Ha érdeklik a Cancun repülőjegyek, de nem talált megfelelőt magának, itt beállíthat árfigyelést.

Adja meg email címét, hogy hová szeretne repülőjegyet foglalni és válasza ki a figyelés típusát: rugalmas utazási időpontot, ha a kinttartózkodás napjait szeretné megadni, vagy az árfigyelés egy dátumra opciót, ha már tudja melyik napokon repülne. Ha bekerül a rendszerünkbe egy, az Ön által megadott kritériumoknak megfelelő repülőjegy, értesíteni fogjuk.

Honnan:
Hova:
Mettől:
Meddig:
Min. napok száma:
Max. napok száma:
*A vadász használatával a Morton's hírlevelére is feliratkozik.

További szolgáltatások


Kérdezze szakértőnket!

06 1 808 93 88

Adja meg telefonszámát, visszahívjuk


Visszahívásra alkalmas időpont:


Hírlevél feliratkozás          


sales@mortons.hu   |   Cégadatok   |   ÁSZF   |   Adatvédelmi tájékoztató