Szeged, Petőfi Sándor sgt. 5. I. em. 1., 6722 • Tel.: +36 1 808 9388

Hova utazna?
Indulás
Visszaérkezés

Ár / fő:

Honnan
Hová

Indulás
Visszaérkezés


Osztály

Mauritius repülőjegy

Mauritius kék lagúnája, fehérhomokos strandja csalogatja? Ne álljon ellen a csábításnak! Mauritiusi repülőjegye sokkal olcsóbb is lehet, mint amire számít! Csak írja be keresőnkbe indulásának és visszaérkezésének dátumát, és egy pillanat múlva már a kilistázott, kedvező árú mauritiusi repülőjegyek között válogathat. A legjobb ajánlatot megtalálva foglalási szándékát online rendszerünkben érvényesítheti a leggyorsabban és legegyszerűbben, de persze telefonon és személyesen is intézheti jegyvásárlását nálunk.

Mauritius, a sokszínű állam

Az Indiai-óceán egy kis szigetállama, mely két nagyobb és több kisebb szigetrészből áll. Élővilága egyedülálló, éghajlata még a forró nyár idején is elviselhető a hűs dél-keleti szélnek köszönhetően. A szigeteket többféle népcsoport is benépesíti. Élnek itt indiaiak, afrikaiak, franciák és kínaiak is.

Mauritiusi üdülésünk alatt feltétlenül látogassunk el az itt található Black River Nemzeti Parkba. Ez a hely olyan, mint egy valódi paradicsom, különleges és egyedi védett növények, több mint 60 féle orchideafajta, indiai tölgyek, utazópálmák és sok más egzotikus és védett növény várja az ide látogatókat.

Vár minket a buja élővilág!

A Tamarind-vízesés a másik olyan természeti csoda, melyet szemügyre kell vennünk. Ez Mauritius számos vízesése közül a legnagyobb. A víz 295 méteren zúdul alá egy mély szurdokba, ahol fürdeni is lehet a hűs vízben.

A szigetállam fővárosa Port Louis. Festői szépségű város, ahol látnivalóban, akárcsak a szigetvilág többi részén, szintén nincs hiány. A városban régi és új épületeket egyaránt szemügyre vehetünk, emellett pedig sok híres történelmi személyiség szobra is díszíti a várost. Port Luis másik jellegzetessége a fővárosi piac, ahol különleges élelmiszereket szerezhetünk be.

Sokak szerint a szigetvilág legszebb tengerpartja a Grand Baie, ahol gyakorlatilag minden megtalálható, amire egy turistának nyaralása során szüksége lehet. A tengerpartot fehér, aprószemcsés homok szegélyezi, a partot egzotikus növények kusza sokfélesége díszíti, a tengerben pedig a szivárvány minden színében pompázik a vízi élővilág. A tenger nyugodt és csak lassan mélyül, így kisgyerekek számára is ideális fürdőzőhely lehet.

Mauritius repülőjegy vadász

Ha érdeklik a Mauritius repülőjegyek, de nem talált megfelelőt magának, itt beállíthat árfigyelést.

Adja meg email címét, hogy hová szeretne repülőjegyet foglalni és válasza ki a figyelés típusát: rugalmas utazási időpontot, ha a kinttartózkodás napjait szeretné megadni, vagy az árfigyelés egy dátumra opciót, ha már tudja melyik napokon repülne. Ha bekerül a rendszerünkbe egy, az Ön által megadott kritériumoknak megfelelő repülőjegy, értesíteni fogjuk.

Honnan:
Hova:
Mettől:
Meddig:
Min. napok száma:
Max. napok száma:
*A vadász használatával a Morton's hírlevelére is feliratkozik.

Kérdezze szakértőnket!

06 1 808 93 88

Adja meg telefonszámát, visszahívjuk


Visszahívásra alkalmas időpont:


Hírlevél feliratkozás          


sales@mortons.hu   |   Cégadatok   |   ÁSZF   |   Adatvédelmi tájékoztató