Szeged, Petőfi Sándor sgt. 5. I. em. 1., 6722 • Tel.: +36 1 808 9388

Hova utazna?
Indulás
Visszaérkezés

Ár / fő:

Honnan
Hová

Indulás
Visszaérkezés


Osztály

Málta repülőjegy

Málta türkizszínű tengerpartja után vágyakozik? Miért nem rendeli meg kedvező árú repülőjegyét Máltába akár azonnal? Semmi szükség a hosszas keresgélésre, tájékozódásra, telefonálgatásra, mert mi megspóroltuk Önnek ezt a munkát! Adatbázisunkban összesítettük számos légitársaság Máltába szóló olcsó repülőjegyeit, csak keressen rá, hogy az Ön által preferált időpontban milyen ajánlatokat talál! Ha meglelte a legjobb ajánlatot, ne húzza a foglalást, hanem rögtön biztosítsa helyét online, telefonon vagy személyesen a megfelelő járaton!

Málta, a feledhetetlen élmények országa

Málta a turisták körében – főleg az európaiak között – nagyon népszerű lett. Sokak véleménye szerint egyesek úgy járnak Máltára nyaralni, mintha haza mennének. Ez nem meglepő, hisz a gyönyörű ország rengeteg kincset rejteget. Akik az igazi Málta arcát szeretnék meglátni, azok inkább térjenek le a kitaposott turista útvonalakról, és fedezzék föl saját maguk ezt a gyönyörű országot.

Kincsek, emlékek

Ha igazi kincseket szeretnénk látni, legelsőként keressük fel Hagar Qim és Mnajdra romjait. A neolitikumból származó romok mindenkire nagy hatással vannak. Sokan tartják romantikusnak itt sétálgatni, míg mások maradandó élménynek nevezik az itt tett látogatást. A séta után mi vajon melyik csoportba fogunk tartozni?

A máltai látogatás alatt keressük föl a Fort Rinella-erődöt, mivel itt található a világ legnagyobb ágyúja. Igazi élmény egy ekkora ágyúóriást élőben látni, sőt ha fényképezkedünk mellette, csak akkor látjuk igazán a nagyságát.

A Máltán található sok erőd és templom is mind jó kiindulópontja lehet egy történelmi kirándulásnak. Szinte megszámolhatatlan kastély és kisebb-nagyobb erőd vár minket, hogy felfedezhessük Málta történelmét.

Amennyiben vásárlási szenvedélyünknek is szeretnénk hódolni, erre a legmegfelelőbb hely St. Julian’s városában van, ugyanis Málta legnagyobb bevásárlóközpontja itt található. A kisebb piacokon megtalálhatjuk a kézműves termékeket, és még alkudni is lehet.

Málta repülőjegy vadász

Ha érdeklik a Málta repülőjegyek, de nem talált megfelelőt magának, itt beállíthat árfigyelést.

Adja meg email címét, hogy hová szeretne repülőjegyet foglalni és válasza ki a figyelés típusát: rugalmas utazási időpontot, ha a kinttartózkodás napjait szeretné megadni, vagy az árfigyelés egy dátumra opciót, ha már tudja melyik napokon repülne. Ha bekerül a rendszerünkbe egy, az Ön által megadott kritériumoknak megfelelő repülőjegy, értesíteni fogjuk.

Honnan:
Hova:
Mettől:
Meddig:
Min. napok száma:
Max. napok száma:
*A vadász használatával a Morton's hírlevelére is feliratkozik.

Málta városok

 

További szolgáltatások


Kérdezze szakértőnket!

06 1 808 93 88

Adja meg telefonszámát, visszahívjuk


Visszahívásra alkalmas időpont:


Hírlevél feliratkozás          


sales@mortons.hu   |   Cégadatok   |   ÁSZF   |   Adatvédelmi tájékoztató