Szeged, Petőfi Sándor sgt. 5. I. em. 1., 6722 • Tel.: +36 1 808 9388

Hova utazna?
Indulás
Visszaérkezés

Ár / fő:

Honnan
Hová

Indulás
Visszaérkezés


Osztály

Maldív-szigetek repülőjegy

Álomnyaralás a Maldív-szigeteken kedvező áron? Persze, megoldjuk! Repülőjegyét a Maldív-szigetekre nálunk tudja a legkedvezőbben megváltani, mert a MORTON’S Légi Utazási Iroda rendszerében pár kattintással össze tudja hasonlítani a különböző ajánlatokat. Kiválasztott Maldív-szigeteki repülőjegyét foglalja le gyorsan online rendszerünkben, vagy rendelje meg telefonon vagy személyesen.

Maldív-szigetek. az álomnyaralások helyszíne

A Maldív-szigeteket az Indiai-óceánon találjuk, több szigetcsoportból áll. Államformáját tekintve köztársaság. A Maldív-szigetek közül a legtöbb nagyon jól kiépített, turisták számára üdülésre, kikapcsolódásra ideális úti célpont. A Maldív-szigetek bársonyos homokú tengerpartjain nemcsak strandolni lehet, hanem korallzátonyai és egyedülálló tengeri élővilága a búvárkodást is maradandó élménnyé teszi.

A Maldív-szigetek fővárosa Male, mely egy mindössze 1,6 kilométer hosszú szigetecskén helyezkedik el, s magától értetődően teljesen beépült, ezért a tőle 4 kilométerre lévő Hulhule repülőtérről, mely egy külön kis szigetre épült, teljesen olyan látványt kelt, minta úszna a vízen. Egyik legrégebbi épülete az 1656-ban épült Hukuru Miskiyy mecset, melynek érdekessége, hogy falainak egy része teljesen korallból épült. Persze, a városban nemcsak történelmi emlékek feltérképezésére akad lehetőségünk, hanem strandolni is, hiszen a város mesterségesen kialakított tengerpartja a szörfösök egyik fő központjaként üzemel.

Egyedülálló élővilág

Bár a Maldív-szigeteken nincs olyan sok történelmi és ember által felépített vagy megalkotott látnivaló, mint számos más helyen, élővilága tekintetében egyedülállónak mondható. A kókusz és csavaros pálmák, valamint a mangó majdnem az összes sziget szárazföldi növényvilágát uralják. Vízi élővilága ezzel ellentétben szinte leírhatatlan. Több ezer halfaj él itt, teknősök és korallok színes keveréke ez a hely, ahol, ha az ember elmerül a mélyvízi búvárkodásban, nem fogja egyhamar elfelejteni a tengerben látottakat.

A Maldív-szigetek tele van jobbnál jobb szállodákkal, igaz borsos áraik miatt nem mindenki tudja megengedni magának, de abban egyetérthetünk, hogy aki hajlandó ezek árát megfizetni, az minőségi szolgáltatást kap cserébe.

Maldív-szigetek repülőjegy vadász

Ha érdeklik a Maldív-szigetek repülőjegyek, de nem talált megfelelőt magának, itt beállíthat árfigyelést.

Adja meg email címét, hogy hová szeretne repülőjegyet foglalni és válasza ki a figyelés típusát: rugalmas utazási időpontot, ha a kinttartózkodás napjait szeretné megadni, vagy az árfigyelés egy dátumra opciót, ha már tudja melyik napokon repülne. Ha bekerül a rendszerünkbe egy, az Ön által megadott kritériumoknak megfelelő repülőjegy, értesíteni fogjuk.

Honnan:
Hova:
Mettől:
Meddig:
Min. napok száma:
Max. napok száma:
*A vadász használatával a Morton's hírlevelére is feliratkozik.

Kérdezze szakértőnket!

06 1 808 93 88

Adja meg telefonszámát, visszahívjuk


Visszahívásra alkalmas időpont:


Hírlevél feliratkozás          


sales@mortons.hu   |   Cégadatok   |   ÁSZF   |   Adatvédelmi tájékoztató