Szeged, Petőfi Sándor sgt. 5. I. em. 1., 6722 • Tel.: +36 1 808 9388

Hova utazna?
Indulás
Visszaérkezés

Ár / fő:

Honnan
Hová

Indulás
Visszaérkezés


Osztály

Madagaszkár repülőjegy

Utazzon velünk Madagaszkár egzotikus tájaira! Repülőjegyét legkönnyebben nálunk rendelheti meg, hiszen rendelkezésére áll egy komplex keresőrendszer, melynek segítségével megjelenítheti a különböző légitársaságok madagaszkári repülőjegyeit. Ha meglelte a legjobb ajánlatot, online, telefonos vagy személyes jegyfoglalási igényét szeretettel várjuk!

Madagaszkár a nyolcadik kontinens

Bár Afrikához tartozik, mégis jogosan nevezhetjük a nyolcadik kontinensnek, mert annyira egyedi és különleges az állat- és növényvilága, amilyen sehol másutt nem látható. Például a baobab ligetek valamint az aranyos makik nem élnek meg máshol. Ha ezekkel az aranyos kis majmocskákkal szeretnénk találkozni, a Perinet rezervátumba látogassunk el. Gyönyörű látvány és hihetetlen hangok fogadnak minket.

Feledhetetlen élmények sokasága

A számos látnivaló közül, ami Madagaszkáron fogad, érdemes megtekinteni Ambohimanga szent városát. Ahhoz, hogy a gyönyörű szentélyhez feljussunk, meredek lépcsőket kell megmásznunk, de biztosak lehetünk benne, hogy felérve azt fogjuk mondani, hogy megérte.

Madagaszkár fővárosát, Antananarivót is érdemes meglátogatni. Kissé franciás hangulata van a városnak, meseszép épületek és hihetetlenül kedves emberek fogadnak minket ott. A parkok szépsége és tisztasága, illetve a tömérdek látnivaló igazán feledhetetlenné teszi az itt töltött időt.

Amit Madagaszkáron kár lenne még kihagyni, az a Nossi Bé, vagyis parfümsziget. Nevét arról kapta, hogy rengeteg citromfűt, pacsulit, ilang-ilangot valamint vaníliát termesztenek itt. Az illatok szimfóniájában lehet részünk, ha ellátogatunk ide.

Madagaszkár, ez a távolinak tűnő ország, mindenkit megfog valamivel. Van, akinek a természet egyedisége, másnak a városok hangulata hagy örök nyomot a lelkében, de senkit nem hagy érdektelenül.

Madagaszkár repülőjegy vadász

Ha érdeklik a Madagaszkár repülőjegyek, de nem talált megfelelőt magának, itt beállíthat árfigyelést.

Adja meg email címét, hogy hová szeretne repülőjegyet foglalni és válasza ki a figyelés típusát: rugalmas utazási időpontot, ha a kinttartózkodás napjait szeretné megadni, vagy az árfigyelés egy dátumra opciót, ha már tudja melyik napokon repülne. Ha bekerül a rendszerünkbe egy, az Ön által megadott kritériumoknak megfelelő repülőjegy, értesíteni fogjuk.

Honnan:
Hova:
Mettől:
Meddig:
Min. napok száma:
Max. napok száma:
*A vadász használatával a Morton's hírlevelére is feliratkozik.

Kérdezze szakértőnket!

06 1 808 93 88

Adja meg telefonszámát, visszahívjuk


Visszahívásra alkalmas időpont:


Hírlevél feliratkozás          


sales@mortons.hu   |   Cégadatok   |   ÁSZF   |   Adatvédelmi tájékoztató