Szeged, Petőfi Sándor sgt. 5. I. em. 1., 6722 • Tel.: +36 1 808 9388

Hova utazna?
Indulás
Visszaérkezés

Ár / fő:

Honnan
Hová

Indulás
Visszaérkezés


Osztály

Luxemburg repülőjegy

Ha szeretne olcsó Luxemburg repülőjegyet foglalni, csak adja meg a fenti keresőbe, hogy mikor szeretne utazni, majd kattintson a keresés gombra. A megadott feltételeknek megfelelően kilistázzuk a legolcsóbb Luxemburg repülőjegyeket, amelyeket természetesen tovább tud szűkíteni az igényeinek megfelelően. Ha valamelyik ajánlat elnyerte tetszését, a repülőjegyet akár rögtön online is lefoglalhatja, de felkereshet minket telefonon, email-en vagy személyesen is valamelyik irodánkban.

Európai mini állam: Luxemburg

Az országot 1815-ben alapították, és azóta is teljes mértékben meghatározó államként van jelen az európai életben. Mesébe illő ez a kis állam, hisz az égbe nyúló hegyek, a kellemes vizű tavak, a csodaszép épületek és a rendezett parkok mind azt sugallják, hogy ez a pici ország hatalmas kultúrával és gyönyörű látnivalókkal rendelkezik.

Luxemburgban folyamatosan hatalmas összegeket fektetnek be abba, hogy minél több emberhez jusson el a kultúra valamilyen módon. Vannak nagyon olcsón látogatható képgalériák, és a múzeumok sokasága is folyamatosan várja, hogy meglátogassuk őket. Bátra vegyük az útirányt bármelyik múzeum felé, biztosak lehetünk benne, hogy nem fogunk csalódni.

Meseszép táj, gyönyörű épületek

Bár Luxemburg területe nem nagy, mégis nagyon nehéz felfedezni mindent. Annyi a látnivaló, hogy szinte lehetetlenség mindet megnézni. Sokkal jobb ötlet, ha minden utazás alkalmával kinézünk egy területet, és az ott lévő kincseket fedezzük fel.

Számítsunk arra, hogy a kastélyok, az impozáns lakóházak, valamint az ámulatba ejtő táj el fog varázsolni, és hazainduláskor úgy fogjuk érezni, mintha a szívünkből hagynánk itt egy darabot.

Felfedezni és megismerni ezt a kicsit titokzatos, kicsit kedves, mégis távolságtartó országot csak akkor lehet, ha több időt töltünk itt. De biztosak lehetünk benne, hogy már az első alkalom után nem kívánkozunk haza.

Luxemburg repülőjegy vadász

Ha érdeklik a Luxemburg repülőjegyek, de nem talált megfelelőt magának, itt beállíthat árfigyelést.

Adja meg email címét, hogy hová szeretne repülőjegyet foglalni és válasza ki a figyelés típusát: rugalmas utazási időpontot, ha a kinttartózkodás napjait szeretné megadni, vagy az árfigyelés egy dátumra opciót, ha már tudja melyik napokon repülne. Ha bekerül a rendszerünkbe egy, az Ön által megadott kritériumoknak megfelelő repülőjegy, értesíteni fogjuk.

Honnan:
Hova:
Mettől:
Meddig:
Min. napok száma:
Max. napok száma:
*A vadász használatával a Morton's hírlevelére is feliratkozik.

További szolgáltatások


Kérdezze szakértőnket!

06 1 808 93 88

Adja meg telefonszámát, visszahívjuk


Visszahívásra alkalmas időpont:


Hírlevél feliratkozás          


sales@mortons.hu   |   Cégadatok   |   ÁSZF   |   Adatvédelmi tájékoztató