Szeged, Petőfi Sándor sgt. 5. I. em. 1., 6722 • Tel.: +36 1 808 9388

Hova utazna?
Indulás
Visszaérkezés

Ár / fő:

Honnan
Hová

Indulás
Visszaérkezés


Osztály

Vilnius repülőjegy

Fedezze fel Litvánia szépséges városát! Repülőjegy Vilnius-ba, a gyönyörű, régi korok hangulatát idéző városba rendkívül kedvezményes áron egész évben! Hangulatos utcácskák, óvárosi épületek, kulturális látnivalók, béke és nyugalom… Foglalja le repülőjegyét Vilnius városába most, nálunk a legjobb árakat találja!

Az egyedi Vilnius

Litvánia a turizmus térképén csak az elmúlt időkben lett fontos állomás. Még kevesen vannak azok, akik felfedezték a táj szépségeit, valamint a városok mesés, ódon hangulatát. Legyünk mi is az elsők között, akik meglátogatják és felfedezik.

A gyönyörű óváros

Vilnius Litvánia fővárosa, valamint a legnagyobb város is. Amire a legbüszkébbek a helyi lakosok az nem más, mint az óváros. Valamikor teljes mértékben fal vette körül, de ennek egy részét ma már nem védi fal. A tulajdonképpeni óváros az Unesco Világörökség listáján már régen fent van, egész pontosan 1994 óta. Ezért nem meglepő, hogy ennyire büszkék a litvánok erre a gyönyörű városrészre.

Több olyan látnivaló is van a városban, amit érdemes a programba beiktatni. Bár Litvánia nem a felsőoktatás kiválóságáról híres, itt található Kelet-Európa legrégebben alapított egyeteme, melyet 1579-ben Báthory István alapított.

Még a legsűrűbb programba is jó beiktatni például a Bernát-rendiek kolostorát. A Bernát-rendiek 1469-ben telepedtek meg Litvániában, addig Lengyelország területén éltek.

A Gediminas-toronyból nyílik talán a legszebb kilátás a városra. Hihetetlen panorámában lehet részünk, hogyha ide felmászunk, hisz az alattunk elterülő város az óvárost körbe ölelő fallal egyszerűen mesés.

Nem csak Vilniusba érdemes ellátogatni, hanem Litvánia más részeire is, mert igazán egyedi országot, tájat láthatunk. A kedves emberek, a sok helyen szinte érintetlen természet egyszerűen mindenkit levesz a lábáról.

Vilnius repülőjegy vadász

Ha érdeklik a Vilnius repülőjegyek, de nem talált megfelelőt magának, itt beállíthat árfigyelést.

Adja meg email címét, hogy hová szeretne repülőjegyet foglalni és válasza ki a figyelés típusát: rugalmas utazási időpontot, ha a kinttartózkodás napjait szeretné megadni, vagy az árfigyelés egy dátumra opciót, ha már tudja melyik napokon repülne. Ha bekerül a rendszerünkbe egy, az Ön által megadott kritériumoknak megfelelő repülőjegy, értesíteni fogjuk.

Honnan:
Hova:
Mettől:
Meddig:
Min. napok száma:
Max. napok száma:
*A vadász használatával a Morton's hírlevelére is feliratkozik.

További szolgáltatások


Kérdezze szakértőnket!

06 1 808 93 88

Adja meg telefonszámát, visszahívjuk


Visszahívásra alkalmas időpont:


Hírlevél feliratkozás          


sales@mortons.hu   |   Cégadatok   |   ÁSZF   |   Adatvédelmi tájékoztató