Szeged, Petőfi Sándor sgt. 5. I. em. 1., 6722 • Tel.: +36 1 808 9388

Hova utazna?
Indulás
Visszaérkezés

Ár / fő:

Honnan
Hová

Indulás
Visszaérkezés


Osztály

Varsó repülőjegy

Tapasztalja meg a lengyelek vendégszeretetét! Repülőjegy Varsóba kedvező áron, bármilyen foglalási móddal (e-mail, telefon, személyes, online), gyorsan és egyszerűen – csak írja be, mikor utazna /érkezne, és máris böngészheti aktuális ajánlatainkat! A legjobb árak, néhány opcionális kiegészítő lehetőség – olcsó repülőjegy Varsóba és más úti célokra is.

Varsó, a gyönyörű lengyel város

Lengyelországot egyre több magyar választja kiváló úti célként. Legyen szó akár egy hosszú hévégéről, akár egy több napos útról, Varsó mindig jó választás. A gyönyörű épületek mindenkit elvarázsolnak, és egy mesebeli világot festenek elénk.

Varsó talán az egyik legszebb lengyel város címet is viselhetné, sokak szerint jogosan. A csodás templomok, a különböző épületek mind az építészet remekei, és híven tükrözik a történelmet.

Magyar-lengyel barátság

Varsóban nagyon sok olyan épület van, melyet kár lenne kihagyni. Egyik ilyen szép példa az Óvárosi piactér. Már csak az is jó dolog, ha itt üldögélünk és nézzük, ahogy zajlik az élet. A piactér közepén Szirén-szobra áll, ami Varsó címeralakja, és amelyre roppant büszkék a lengyelek.

Ha a művészetekért rajongunk, a Galeria Zacheta ajtói nyitva állnak. Itt található Lengyelország legnagyobb és legszebb művészeti gyűjteménye. Ez a galéria szinte kötelező program kellene legyen Varsóban, hisz felbecsülhetetlen értékű műtárgyakat is megtekinthetünk itt.

Míg a Szirénre roppant büszkék a varsóiak, addig a jelenlegi Kultúrpalota építését nem nézték jó szemmel. Azonban amikor elkészült, már a sajátjuknak érezték, és most már Varsó másik jelképeként tartják számon. Pompás épülettel találhatjuk szembe magunkat, ha megkeressük. Ha van rá alkalmunk, vegyünk részt egy itt tartott klasszikus zenei koncerten, hisz a belső tér is kiváló, valamint az akusztika mesteri.

Varsó repülőjegy vadász

Ha érdeklik a Varsó repülőjegyek, de nem talált megfelelőt magának, itt beállíthat árfigyelést.

Adja meg email címét, hogy hová szeretne repülőjegyet foglalni és válasza ki a figyelés típusát: rugalmas utazási időpontot, ha a kinttartózkodás napjait szeretné megadni, vagy az árfigyelés egy dátumra opciót, ha már tudja melyik napokon repülne. Ha bekerül a rendszerünkbe egy, az Ön által megadott kritériumoknak megfelelő repülőjegy, értesíteni fogjuk.

Honnan:
Hova:
Mettől:
Meddig:
Min. napok száma:
Max. napok száma:
*A vadász használatával a Morton's hírlevelére is feliratkozik.

További szolgáltatások


Kérdezze szakértőnket!

06 1 808 93 88

Adja meg telefonszámát, visszahívjuk


Visszahívásra alkalmas időpont:


Hírlevél feliratkozás          


sales@mortons.hu   |   Cégadatok   |   ÁSZF   |   Adatvédelmi tájékoztató