Szeged, Petőfi Sándor sgt. 5. I. em. 1., 6722 • Tel.: +36 1 808 9388

Hova utazna?
Indulás
Visszaérkezés

Ár / fő:

Honnan
Hová

Indulás
Visszaérkezés


Osztály
 • D Andrea Mare    139 234 Ft

  D Andrea Mare ****   139 234 Ft

  Rodosz, Görögország
 • AMC ROYAL HOTEL & SPA - Utazás Budapestről   182 900 Ft

  AMC ROYAL HOTEL & SPA ****- Utazás Budapestről   182 900 Ft

  Hurghada, Egyiptom
 • PICKALBATROS DANA BEACH - Utazás Budapestről   290 900 Ft

  PICKALBATROS DANA BEACH *****- Utazás Budapestről   290 900 Ft

  Hurghada, Egyiptom
 • MAGIC BEACH HOTEL - Utazás Budapestről   122 900 Ft

  MAGIC BEACH HOTEL ****- Utazás Budapestről   122 900 Ft

  Hurghada, Egyiptom
 • HAWAII PALM RESORT - Utazás Budapestről   117 900 Ft

  HAWAII PALM RESORT ****- Utazás Budapestről   117 900 Ft

  Hurghada, Egyiptom

Last minute utak

Változatos last minute utakat kínálunk mindenkinek, akinek nem okoz gondot gyorsan bepakolni és útra kelni! Szereti az egyszeri lehetőségeket? A hirtelen indulást? Azt, ha a zsebében marad a nyaralásra szánt összeg egy jó része? Akkor a last minute nyaralásokat Önnek találták ki! Egy last minute nyaralás komoly megtakarítást jelent, hiszen jelentős árkedvezményt vehet igénybe, ha pár nap alatt el tud készülni az indulásra. Összegyűjtöttük Önnek azokat a last minute utakat, melyek mostanában indulnak, így jóval olcsóbbak, mint eredetileg. Ha talál köztük olyat, ami elnyerte tetszését, ne habozzon, ne halogassa a döntést, foglalja le, mert lehet, hogy holnap már nem lesz szabad hely!

Mi az a last minute nyaralás?

A last minute utak különösen kedvező árú utazási csomagok. Ezeket általában utazási irodák hirdetik meg, hogy feltöltsék a kiutazó csoportokban azokat az üres helyeket, amelyeket nem sikerült értékesíteni. A last minute utak hátránya, hogy a vakáció általában a megvásárlástól számított 1-2 napon belül már kezdődik is, de ha gyorsan össze tudunk pakolni, és kéznél van az útlevelünk, vágjunk bele!

Mit kell végiggondolni, ha last minute utat választunk?

A last minute nyaralások kínálata nehezen kiszámítható, tehát ha szeretnénk például Korfura utazni egy hétre, akkor nem biztos, hogy az a kiválasztott időpontban, last minute kedvezménnyel sikerülni fog. Érdemes inkább azt meghatározni, mikor szeretnénk utazni, s folyamatosan figyelni az utazási irodák kínálatát.

Weboldalunkon összegyűjtöttük a közeljövőben induló last minute utakat, és ezt a listát folyamatosan frissítjük. Érdemes többször visszalátogatni hozzánk már a nyaralás előtt, és figyelni a trendeket – ezekből következtethetünk arra, hogy milyen célpontok, milyen hosszúságú utazások meghirdetése várható az általunk keresett időintervallumban.

Kérdezze szakértőnket!

06 1 808 93 88

Adja meg telefonszámát, visszahívjuk


Visszahívásra alkalmas időpont:


Hírlevél feliratkozás          


sales@mortons.hu   |   Cégadatok   |   ÁSZF   |   Adatvédelmi tájékoztató