Szeged, Petőfi Sándor sgt. 5. I. em. 1., 6722 • Tel.: +36 1 808 9388

Hova utazna?
Indulás
Visszaérkezés

Ár / fő:

Honnan
Hová

Indulás
Visszaérkezés


Osztály
 • Hotel Makadi Spa Hotel    152 425 Ft

  Hotel Makadi Spa Hotel *****   152 425 Ft

  Makadi Bay, Egyiptom
 • Sphinx Aqua Park Resort    108 102 Ft

  Sphinx Aqua Park Resort ****   108 102 Ft

  Hurghada, Egyiptom
 • Jaz Aquaviva    161 435 Ft

  Jaz Aquaviva *****   161 435 Ft

  Makadi Bay, Egyiptom
 • MERCURE - Utazás Budapestről   89 900 Ft

  MERCURE ****- Utazás Budapestről   89 900 Ft

  Hurghada, Egyiptom
 • LE PACHA - Utazás Budapestről   91 900 Ft

  LE PACHA ***- Utazás Budapestről   91 900 Ft

  Hurghada, Egyiptom

Last minute utak

Változatos last minute utakat kínálunk mindenkinek, akinek nem okoz gondot gyorsan bepakolni és útra kelni! Szereti az egyszeri lehetőségeket? A hirtelen indulást? Azt, ha a zsebében marad a nyaralásra szánt összeg egy jó része? Akkor a last minute nyaralásokat Önnek találták ki! Egy last minute nyaralás komoly megtakarítást jelent, hiszen jelentős árkedvezményt vehet igénybe, ha pár nap alatt el tud készülni az indulásra. Összegyűjtöttük Önnek azokat a last minute utakat, melyek mostanában indulnak, így jóval olcsóbbak, mint eredetileg. Ha talál köztük olyat, ami elnyerte tetszését, ne habozzon, ne halogassa a döntést, foglalja le, mert lehet, hogy holnap már nem lesz szabad hely!

Mi az a last minute nyaralás?

A last minute utak különösen kedvező árú utazási csomagok. Ezeket általában utazási irodák hirdetik meg, hogy feltöltsék a kiutazó csoportokban azokat az üres helyeket, amelyeket nem sikerült értékesíteni. A last minute utak hátránya, hogy a vakáció általában a megvásárlástól számított 1-2 napon belül már kezdődik is, de ha gyorsan össze tudunk pakolni, és kéznél van az útlevelünk, vágjunk bele!

Mit kell végiggondolni, ha last minute utat választunk?

A last minute nyaralások kínálata nehezen kiszámítható, tehát ha szeretnénk például Korfura utazni egy hétre, akkor nem biztos, hogy az a kiválasztott időpontban, last minute kedvezménnyel sikerülni fog. Érdemes inkább azt meghatározni, mikor szeretnénk utazni, s folyamatosan figyelni az utazási irodák kínálatát.

Weboldalunkon összegyűjtöttük a közeljövőben induló last minute utakat, és ezt a listát folyamatosan frissítjük. Érdemes többször visszalátogatni hozzánk már a nyaralás előtt, és figyelni a trendeket – ezekből következtethetünk arra, hogy milyen célpontok, milyen hosszúságú utazások meghirdetése várható az általunk keresett időintervallumban.

Kérdezze szakértőnket!

06 1 808 93 88

Adja meg telefonszámát, visszahívjuk


Visszahívásra alkalmas időpont:


sales@mortons.hu   |   Cégeknek   |   Kapcsolat   |   Adatvédelem