Szeged, Petőfi Sándor sgt. 5. I. em. 1., 6722 • Tel.: +36 1 808 9388

Hova utazna?
Indulás
Visszaérkezés

Ár / fő:

Honnan
Hová

Indulás
Visszaérkezés


Osztály

Varadero repülőjegy

Barlangászat, búvárkodás, hajókirándulás Kuba egyik legszebb félszigetén! Foglalja le repülőjegyét Varadero szigetére, a turisták legkedveltebb kubai nyaralóhelyére! Nálunk a legkedvezőbb árakat találja, így igazán olcsón utazhat, a varaderoi repülőjegy foglalás pedig egyszerű és gyors.

Kuba legszebb nyaralóhelye Varadero

Kuba legismertebb nyaralóhelye Varadero. A mindössze 8000 lakosú települést rengeteg turista látogatja. Akik Kubába készülnek Európából és Kanadából, legtöbbször Varadero szigetét választják. Hogy miért is? Talán mert egy félszigeten fekszik 20 km-es, pálmákkal övezett partszakasszal, kristálytiszta vízzel.

Az egész vidék az idegenforgalomra van berendezkedve, minőségi szolgáltatásokkal. A helyi lakosok a turizmusból élnek.

Az egykori milliomosok lakásai ma inkább múzeumok vagy hotelek. Érdemes ezeket felkeresni, ha másért nem, akkor a külső építészeti látványosságokért.

Barlangászat, búvárkodás, hajós kirándulás

A tengerparton található különböző barlangok is nagyon kedveltek. Ezekből többfajta is van. Vannak olyan, amelyeknek bejárata a tenger felől, vagy a tengerből van, míg mások szárazföldi barlangok. A barlangászat szerelmesei is találhatnak érdekes barlangokat maguknak.

Mint a legtöbb nyaralóhelyen, itt is van lehetőség búvárkodásra. Nem számít, hogy valaki profi búvár, vagy épp most fog először a víz alá merülni, biztos lehet benne, hogy örök élmény marad az itteni búvárkodás. Hajós kirándulásra is van lehetőség, ugyanakkor a mélytengeri horgászatot is ki lehet itt próbálni.

Ha már mindent kipróbáltunk, és az igazi Kubából is látni szeretnénk valamit, akkor egy kétórás autóút megtétele után Havannában találhatjuk magunkat. A főváros megtekintésére 2-3 napot is betervezhetünk.

Varadero repülőjegy vadász

Ha érdeklik a Varadero repülőjegyek, de nem talált megfelelőt magának, itt beállíthat árfigyelést.

Adja meg email címét, hogy hová szeretne repülőjegyet foglalni és válasza ki a figyelés típusát: rugalmas utazási időpontot, ha a kinttartózkodás napjait szeretné megadni, vagy az árfigyelés egy dátumra opciót, ha már tudja melyik napokon repülne. Ha bekerül a rendszerünkbe egy, az Ön által megadott kritériumoknak megfelelő repülőjegy, értesíteni fogjuk.

Honnan:
Hova:
Mettől:
Meddig:
Min. napok száma:
Max. napok száma:
*A vadász használatával a Morton's hírlevelére is feliratkozik.

További szolgáltatások


Kérdezze szakértőnket!

06 1 808 93 88

Adja meg telefonszámát, visszahívjuk


Visszahívásra alkalmas időpont:


Hírlevél feliratkozás          


sales@mortons.hu   |   Cégadatok   |   ÁSZF   |   Adatvédelmi tájékoztató