Szeged, Petőfi Sándor sgt. 5. I. em. 1., 6722 • Tel.: +36 1 808 9388

Hova utazna?
Indulás
Visszaérkezés

Ár / fő:

Honnan
Hová

Indulás
Visszaérkezés


Osztály

Kuba repülőjegy

Hol a legolcsóbbak a kubai repülőjegyek? Nem egyszerű kérdés, de mi tudjuk a választ! Keresési rendszerünket használva egy egyszerű lekérdezéssel megtudhatja, hogy melyik légitársaság kínálja a legkedvezőbb árú repülőjegyet Kubába! Csak be kell írnia utazásának dátumát, és máris ott sorakoznak majd a jobbnál jobb ajánlatok. Ha meglelte a céljainak leginkább megfelelő jegyet, ne tétovázzon, rendelje meg online foglalási rendszerünkben pár perc alatt! Vagy szívesebben érvényesítené foglalását telefon, esetleg személyesen? Szeretettel várjuk!

Kuba, a zene és a szivar országa

Kuba a világ utolsó szocialista állama. Szigetország a karibi térségben, melyhez Kuba szigetén túl még 1600 kisebb szigetecske is hozzátartozik. Fővárosa, Havanna sokak számára kedvelt hely, mivel itt az ember úgy érezheti, mintha megállt volna az idő. Régi építményei, jókedvű lakói, retro autói mintha egy teljesen más világba repítenék az embert. Másik híres városa Santiago de Cuba. Ez a sziget második legnagyobb városa, történelemben viszont Havanna előtt jár, hiszen itt találhatók a sziget legrégebbi épületei és műemlékei.

Tengerpartjai, városai és üdülőtelepei mellett Kuba egyik leghíresebb része a Vinales-völgy. Ez a völgy Kuba belsejében helyezkedik el és a világörökség részét képezi egyedülálló szépsége miatt. A völgyet dohányültetvények, sziklaképződmények, barlangok, fenyőfák és pálmafák szegélyezik. Az ide látogató biztosan egy maradandó élménnyel lesz gazdagabb, ha szemügyre veheti ezt az egyedülálló tájat.

Elvarázsol a kubai élet

Ha Kubáról esik szó, valószínűleg sokaknak először a szivar jut eszébe, és nem is véletlenül, hiszen itt csavarják a világ legjobb szivarjait. Ezt pedig a szigetországon belül nem máshol teszik, mint Pinar del Rióban. A tartomány azonos nevű fővárosában működő szivargyárat rendszeresen lehet látogatni.

Másik híres hely, ahová Kubába utazva kötelező ellátogatni, Trinidad. A város olyan, akár egy élő múzeum, melynek a 16. századig visszanyúló történelme van. A történelmi városrészben, mely szintén felkerült a világörökség kincseinek listájára, rengeteg híres és gyönyörű épületet találhatunk, melyek nagyrészt hajdani cukorbárók és nemes emberek akkori életszínvonalát tükrözik. A városnak ezen részén a forgalom teljesen ki van zárva, ezért az ember úgy sétálhat végig macskaköves utcáin, mintha valóban abban a korban élne, amikor még az autók nem nehezítették meg az utcákon való gyalogos közlekedést.

Kuba repülőjegy vadász

Ha érdeklik a Kuba repülőjegyek, de nem talált megfelelőt magának, itt beállíthat árfigyelést.

Adja meg email címét, hogy hová szeretne repülőjegyet foglalni és válasza ki a figyelés típusát: rugalmas utazási időpontot, ha a kinttartózkodás napjait szeretné megadni, vagy az árfigyelés egy dátumra opciót, ha már tudja melyik napokon repülne. Ha bekerül a rendszerünkbe egy, az Ön által megadott kritériumoknak megfelelő repülőjegy, értesíteni fogjuk.

Honnan:
Hova:
Mettől:
Meddig:
Min. napok száma:
Max. napok száma:
*A vadász használatával a Morton's hírlevelére is feliratkozik.

Kuba városok

 

További szolgáltatások


Kérdezze szakértőnket!

06 1 808 93 88

Adja meg telefonszámát, visszahívjuk


Visszahívásra alkalmas időpont:


Hírlevél feliratkozás          


sales@mortons.hu   |   Cégadatok   |   ÁSZF   |   Adatvédelmi tájékoztató