Szeged, Petőfi Sándor sgt. 5. I. em. 1., 6722 • Tel.: +36 1 808 9388

Hova utazna?
Indulás
Visszaérkezés

Ár / fő:

Honnan
Hová

Indulás
Visszaérkezés


Osztály

Havanna repülőjegy

Repülőjegyet vásárolna Havannába? Nem mindegy, hogy mennyiért! Nálunk Havanna kiemelt célpontnak számít, így számos légitársaság olcsó havannai repülőjegyi közül választhatja ki a legmegfelelőbbet. Csak írja be utazása idejét a keresőnkbe, és a válogasson kedvére a kilistázott találatok közül. Ár és gyorsaság szerint is sorba rendezheti a listát, aszerint, hogy milyen prioritásai vannak. Azt a jegyet, ami tetszik Önnek, online foglalással tudja leggyorsabban megrendelni, de telefonon és bármely irodánkban szintén rendelkezésére állunk.

Havannában megállt az idő?

Több helyen is hallani lehet, hogy Havannában olyan érzése támad a turistának, mintha megállt volna az idő. Ez azonban nagy tévedés, hisz Havannában igencsak zajlik az élet, és élvezik a lakosok a mindennapokat. Tény, hogy vannak még szép számmal olyan autók, melyek a régebbi időkből maradtak itt, de talán ez az, ami Havanna igazi arculatát megadja.

Azok számára, akik újonnan szeretnék felfedezni, illetve akik még jobban meg szeretnék ismerni Havannát, ajánljuk a magyar nyelvű csoportokat.

Che Guevara és Fidel Castro

Havanna legnagyobb és talán a legszebb része is egyben a Forradalom Tere. Érdekessége, hogy annak idején Che Guevara, valamint az elmúlt időkben Fidel Castro is itt intézet beszédeket a lakosokhoz, a támogatókhoz. Hatalmas a tér, ami ha nem ad épp otthont különböző gyűléseknek, akkor talán kicsit kihaltnak is tűnhet.

Az El Capitolio épülete a város központi részéről szinte mindenhonnan látszik. 1929-ben épült azzal a szándékkal, hogy majd itt fog működni a parlament. Jelen pillanatban azonban csak egy minisztériumnak ad otthont. Nem a legkönnyebb ide bejutni, de ha sikerül, akkor megcsodálhatjuk a világ legnagyobb beltéri szobrát, mely 117 méteres magasságával igazán impozáns látványt nyújt.

A nap végeztével sétáljunk egyet a Malecon-on, a tengerparti sétányon, és élvezzük a meleg estéket, hallgassuk a tenger halk morajlását. Ne feledjük magunkkal vinni fényképezőgépünket!

Havanna repülőjegy vadász

Ha érdeklik a Havanna repülőjegyek, de nem talált megfelelőt magának, itt beállíthat árfigyelést.

Adja meg email címét, hogy hová szeretne repülőjegyet foglalni és válasza ki a figyelés típusát: rugalmas utazási időpontot, ha a kinttartózkodás napjait szeretné megadni, vagy az árfigyelés egy dátumra opciót, ha már tudja melyik napokon repülne. Ha bekerül a rendszerünkbe egy, az Ön által megadott kritériumoknak megfelelő repülőjegy, értesíteni fogjuk.

Honnan:
Hova:
Mettől:
Meddig:
Min. napok száma:
Max. napok száma:
*A vadász használatával a Morton's hírlevelére is feliratkozik.

További szolgáltatások


Kérdezze szakértőnket!

06 1 808 93 88

Adja meg telefonszámát, visszahívjuk


Visszahívásra alkalmas időpont:


Hírlevél feliratkozás          


sales@mortons.hu   |   Cégadatok   |   ÁSZF   |   Adatvédelmi tájékoztató