Szeged, Petőfi Sándor sgt. 5. I. em. 1., 6722 • Tel.: +36 1 808 9388

Hova utazna?
Indulás
Visszaérkezés

Ár / fő:

Honnan
Hová

Indulás
Visszaérkezés


Osztály

Kolumbia repülőjegy

Rendelje meg nálunk kolumbiai repülőjegyét! Nálunk ugyanis lehetősége van egy összesített adatbázisból kilistázni számtalan légitársaság repülőjegy ajánlatát Kolumbiába, így párhuzamos lehetőségek sokaságából választhat. A kiválasztott repülőjegy megrendelése online foglalással csak pár kattintás, de telefonon és bármely irodánkban szintén készséggel rendelkezésére állunk a jegyvásárlást illetően.

Kolumbia, a változatosság hazája

Tipikus Dél-Amerikai ország, fővárosa Bogotá. Az ország partjait egy óceán és egy tenger vize is mossa: a Csendes-óceán valamint a Karib-tenger. Kolumbiát a modern – mondhatni futurisztikus – és régi épületek kontrasztja, templomok és múzeumok sokasága, valamint az egymást érő kulturális programok jellemzik.

Barátságos, jókedvű emberek

Az ország egykor spanyol gyarmat volt, ezért máig nagyon sok spanyol műemlék megtalálható helyén, és nagyrészt még mindig spanyolok lakják. Lakosai rendkívül élénk, vidám és vendégszerető emberek. Talán ebből kifolyólag is nagyon szeretik a zenét és a táncot.

Bogotában járva keressük fel a Plaza de Santandert, ahol utcai művészek produkcióiban gyönyörködhetünk. Ne hagyjuk ki a Santa Ignacia- és Santa Clara-templomokat.Az előbbi csodás díszítéséről, utóbbi egyedi freskóiról vált híressé.

Tánc és más szórakozási módok

Kolumbiában majdnem minden sarkon találhatunk egy-egy tánciskolát, ahol betekintést nyerhetünk a spanyol táncok rejtelmeibe. A tánciskolákon kívül rengeteg más szórakozóhelyet is találhatunk itt. Kolumbia-szerte majdnem minden városban megtalálhatóak az ún. Zona Rosa-k, melyek tele vannak szórakozóhelyekkel.

Kolumbia egyik legfőbb vonzereje a fentieken kívül nagyszerűen kiépült tiszta, finom homokú strandjait. A nyaralni vágyók itt egész évben megtalálhatják a kedvükre való partszakaszokat, továbbá számos wellness-lehetőség áll a vendégek rendelkezésére.

Kolumbia repülőjegy vadász

Ha érdeklik a Kolumbia repülőjegyek, de nem talált megfelelőt magának, itt beállíthat árfigyelést.

Adja meg email címét, hogy hová szeretne repülőjegyet foglalni és válasza ki a figyelés típusát: rugalmas utazási időpontot, ha a kinttartózkodás napjait szeretné megadni, vagy az árfigyelés egy dátumra opciót, ha már tudja melyik napokon repülne. Ha bekerül a rendszerünkbe egy, az Ön által megadott kritériumoknak megfelelő repülőjegy, értesíteni fogjuk.

Honnan:
Hova:
Mettől:
Meddig:
Min. napok száma:
Max. napok száma:
*A vadász használatával a Morton's hírlevelére is feliratkozik.

További szolgáltatások


Kérdezze szakértőnket!

06 1 808 93 88

Adja meg telefonszámát, visszahívjuk


Visszahívásra alkalmas időpont:


Hírlevél feliratkozás          


sales@mortons.hu   |   Cégadatok   |   ÁSZF   |   Adatvédelmi tájékoztató