Szeged, Petőfi Sándor sgt. 5. I. em. 1., 6722 • Tel.: +36 1 808 9388

Hova utazna?
Indulás
Visszaérkezés

Ár / fő:

Honnan
Hová

Indulás
Visszaérkezés


Osztály

Kína repülőjegy

Kínába utazna, de nem mindegy, mennyiért? Egyetértünk! Ezért gyűjtöttük össze különböző légitársaságok olcsó kínai repülőjegyeit, hiszen így a teljes palettát átlátva tud a legjobb ajánlat mellett dönteni. Csak jelölje meg, mikor indulna, és mikor utazik vissza, és máris válogathat a legkedvezőbb árú kínai repülőjegyek között. Ha megtalálta a megfelelő jegyet, rendelje meg netes foglalási rendszerünkben, vagy forduljon ügyfélszolgálatunkhoz telefonon vagy személyesen.

A keleti kultúra központja: Kína

A turisták számára Kína rengeteg gyönyörű látnivalót rejteget. Egyik leghíresebb építménye a Kínai Nagy Fal. Ezt a gigantikus építményt 11 évszázadon keresztül építették, és több mint 6000 kilométer hosszú.

Kína nemcsak ősi civilizációjáról és épületeiről híres, hanem gyönyörű kertjeiről is. Egyike ezen kerteknek például a Huaqing hőforrások, ahol hajdan uralkodók fürdőztek és pihenték ki magukat a gyönyörű környezetben. A hely Xian városától mindössze 35 kilométerre fekszik, és a források 43 fokos gyógyító vize messzi földön híres. A hőforrásokkal teli kerteket gyönyörű paloták és régi műemlékek is szegélyezik, ezért nemcsak a kikapcsolódásra nyílik itt lehetőség, hanem a művelődésre is.

Akik Kína történelmét is meg szeretnék ismerni, idelátogatásuk során semmiképp se szalasszák el megnézni az Agyaghadsereget. Ez a hadsereg agyagból készült, a legapróbb részletességig megmunkált terrakotta harcosok ezreiből áll, melyek az első kínai császár sírjától mindössze két kilométerre találhatóak.

Egy kis kuriózum: pandamacik

És ha már Kínáról van szó, semmiképp se hagyjuk ki az itt található Pandatenyésztő és kutató központot. A panda Kína nemzeti állata, és nagy tisztelet övezi ezt az állatfajt szerte az országban. E központ három részből áll: egyik maga a kutatóközpont, másik része állatkert, a harmadik pedig élőhely a pandák számára – itt az ember minden mennyiségben láthat pandamacit a felnőtt óriáspandától az aranyos pandabébikig.

Kína tele van érdekesebbnél érdekesebb helyekkel és ókori műemlékekkel. Amennyiben izgalmas és élményben gazdag nyaralásra vágyunk, biztosan remek úti cél lesz.

Kína repülőjegy vadász

Ha érdeklik a Kína repülőjegyek, de nem talált megfelelőt magának, itt beállíthat árfigyelést.

Adja meg email címét, hogy hová szeretne repülőjegyet foglalni és válasza ki a figyelés típusát: rugalmas utazási időpontot, ha a kinttartózkodás napjait szeretné megadni, vagy az árfigyelés egy dátumra opciót, ha már tudja melyik napokon repülne. Ha bekerül a rendszerünkbe egy, az Ön által megadott kritériumoknak megfelelő repülőjegy, értesíteni fogjuk.

Honnan:
Hova:
Mettől:
Meddig:
Min. napok száma:
Max. napok száma:
*A vadász használatával a Morton's hírlevelére is feliratkozik.

Kína városok

 

További szolgáltatások


Kérdezze szakértőnket!

06 1 808 93 88

Adja meg telefonszámát, visszahívjuk


Visszahívásra alkalmas időpont:


Hírlevél feliratkozás          


sales@mortons.hu   |   Cégadatok   |   ÁSZF   |   Adatvédelmi tájékoztató