Szeged, Petőfi Sándor sgt. 5. I. em. 1., 6722 • Tel.: +36 1 808 9388

Hova utazna?
Indulás
Visszaérkezés

Ár / fő:

Honnan
Hová

Indulás
Visszaérkezés


Osztály

Peking repülőjegy

Látogasson el Kínába Ön is! Mortons.hu repülőjegy Pekingbe olcsón, opcionálisan igényelhető kiegészítő szolgáltatásokkal (autóbérlés, utasbiztosítás, stb.). Listázza ki ajánlatainkat a tervezett utazás dátuma szerint, és tekintse meg árainkat! Oldalunkon a legolcsóbb pekingi repülőjegyeket találja, és mind online, mind telefonon, mind pedig személyesen is lefoglalhatja a kívánt járatra szóló jegyét.

Peking megnyitotta kapuit

Kína fővárosa, oktatási, politikai és kulturális központja Peking. 2008-ban itt rendezték a nyári olimpiai játékokat, melynek során igazán népszerű lett az Európából és más kontinensekről érkező turisták között is.

Peking egyik legnépszerűbb látnivalója az olimpiai stadion (Madárfészek) mellett a Tiltott Város. Ezt tekintik meg a legtöbben, de a Kínai Nagy Fal itt található részét is sokan felkeresik. Jó tudni, hogy Kína valamikor nagyon zárt világ volt, csak az elmúlt időszakban nyitotta meg kapuit a turisták előtt. Felfedezték a turizmus jótékony előnyeit, amiből azóta is profitot termelnek.

A mennyei békét is megtalálhatjuk a főtéren

A látnivalók között meg kell említenünk még a Tienanmen teret, vagy ahogy a kínaiak hívják a Mennyei Béke Teret. Itt rendeznek minden fontos állami ünnepséget. Itt gyűlnek össze a tartomány minden részéből éltetni az épp vezető politikust.

Amit érdemes még megtekinteni Pekingben, az a Nemzeti Múzeum, Mao Ce-tung mauzóleuma, de kár kihagyni a világörökség részét képező Nyári Palotát, valamint a Ming dinasztia sírkamráit is.

Az éjszakai élet is érdemel néhány szót, hisz a sok egyetemistának köszönhetően nagyon színes és változatos. A valamikor csak egy utcára korlátozódó szórakozás mára már egész negyeddé nőtte ki magát. Éjszaka, mint bármelyik más világvárost, Pekinget is a fényáradat borítja be, melynek köszönhetően látványos és érdekes világ alakul ki ilyenkor. A villódzó lámpák fényében sétálni is lehet, és rácsodálkozni arra, hogy mennyire más kultúrájú város, mégis mennyire világváros.

Peking repülőjegy vadász

Ha érdeklik a Peking repülőjegyek, de nem talált megfelelőt magának, itt beállíthat árfigyelést.

Adja meg email címét, hogy hová szeretne repülőjegyet foglalni és válasza ki a figyelés típusát: rugalmas utazási időpontot, ha a kinttartózkodás napjait szeretné megadni, vagy az árfigyelés egy dátumra opciót, ha már tudja melyik napokon repülne. Ha bekerül a rendszerünkbe egy, az Ön által megadott kritériumoknak megfelelő repülőjegy, értesíteni fogjuk.

Honnan:
Hova:
Mettől:
Meddig:
Min. napok száma:
Max. napok száma:
*A vadász használatával a Morton's hírlevelére is feliratkozik.

További szolgáltatások


Kérdezze szakértőnket!

06 1 808 93 88

Adja meg telefonszámát, visszahívjuk


Visszahívásra alkalmas időpont:


Hírlevél feliratkozás          


sales@mortons.hu   |   Cégadatok   |   ÁSZF   |   Adatvédelmi tájékoztató