Szeged, Petőfi Sándor sgt. 5. I. em. 1., 6722 • Tel.: +36 1 808 9388

Hova utazna?
Indulás
Visszaérkezés

Ár / fő:

Honnan
Hová

Indulás
Visszaérkezés


Osztály

Kenya repülőjegy

Kenyai repülőjegyek – nálunk igazán olcsón! Összesítettük számos légitársaság ajánlatát, hogy a teljes kínálatot átlássa, mielőtt kiválasztja, hogy melyikük kenyai repülőjegyét válassza. Válogasson kedvére a kedvező árú jegyek között! Ehhez nem kell semmi mást tennie, mint megadni, hogy mikor utazik majd. A kapott ajánlatok között biztosan megleli a keresett jegyet, melyet pár kattintással meg is tud rendelni neten, de természetesen telefonon vagy személyesen is érvényesítheti foglalását.

A forró Kenya

Az Afrikában található Kenya jó úti cél mindazok számára, akik egy igazán különleges országot, kultúrát és népet szeretnének megismerni. A forró ország címet joggal viselhetné, hisz az állandó magas hőmérséklet, valamint a hosszúra nyúló szárazságok mind hozzájárulnak ehhez.

Sokan hívják vadnak, mivel itt a szabadban találkozhatunk szinte bármilyen állattal, épp ezért a turisták számára külön vadállatleső szafarikat indítanak. Ily módon sokkal kulturáltabban és biztonságosabban leshetjük meg természetes élőhelyükön az állatokat.

Rezervátumok sokasága

Az egyik legismertebb nemzeti park a Tsavo, ide érkezik a legtöbb turista. Itt él ugyanis a híres „vörös” elefánt, amely nevét a parkban található vörös homokról kapta. Az elefántok mellett több emlősfajjal is találkozhatunk, nem beszélve a több mint 400 madárfajról. Igazi családi szórakozás egy ilyen szafarin részt venni.

Ha oroszlánokat, zebrákat szeretnénk megtekinteni, akkor a Mount Kenya Nemzeti Park a jó választás. Nem mellékesen a bongó antilopok is itt élnek, bár félénkségük miatt nagyon nehéz őket még meglesni is – ám a kitartók számára megmutatják magukat.

A szülők nélkül maradt elefántokról is gondoskodnak Kenyában, ezért jött létre a Sheldrick Elefánt-árvaház.

Kenya úgy a családosok, mint az egyedülállók számára jó úti cél, hisz mindig találni olyan társat, aki hozzánk csatlakozik egy pár napos szafari alatt.

Kenya repülőjegy vadász

Ha érdeklik a Kenya repülőjegyek, de nem talált megfelelőt magának, itt beállíthat árfigyelést.

Adja meg email címét, hogy hová szeretne repülőjegyet foglalni és válasza ki a figyelés típusát: rugalmas utazási időpontot, ha a kinttartózkodás napjait szeretné megadni, vagy az árfigyelés egy dátumra opciót, ha már tudja melyik napokon repülne. Ha bekerül a rendszerünkbe egy, az Ön által megadott kritériumoknak megfelelő repülőjegy, értesíteni fogjuk.

Honnan:
Hova:
Mettől:
Meddig:
Min. napok száma:
Max. napok száma:
*A vadász használatával a Morton's hírlevelére is feliratkozik.

További szolgáltatások


Kérdezze szakértőnket!

06 1 808 93 88

Adja meg telefonszámát, visszahívjuk


Visszahívásra alkalmas időpont:


Hírlevél feliratkozás          


sales@mortons.hu   |   Cégadatok   |   ÁSZF   |   Adatvédelmi tájékoztató