Szeged, Petőfi Sándor sgt. 5. I. em. 1., 6722 • Tel.: +36 1 808 9388

Hova utazna?
Indulás
Visszaérkezés

Ár / fő:

Honnan
Hová

Indulás
Visszaérkezés


Osztály

Vancouver repülőjegy

Egész évben turista szezon! Olcsó repülőjegy Vancouverbe, ahol megannyi látnivaló várja az ide látogatókat. The Lookout at Harbour Centre torony, Chinatown, Queen Elisabeth Park, Vancouveri Akvárium… Foglalja le akár most repülőjegyét Vancouverbe, a mostons.hu rendszerében ez gyors, egyszerű és kényelmes!

A rejtélyes Vancouver

A brit felfedezőről, George Vancouverről kapta nevét a Burrard-öböl és a Fraser folyó közti félszigeten kialakított város. Több nemzet él ezen a sokszínű településen, az angol nyelv után a kínait beszélik a legtöbben. Amikor 1997-ben Kína átvette Hong Kongot, akkor sokan áttelepültek innen, több tízezer gazdag kínai választotta új hazájának Kanadát, és Vancouverben telepedett le.

Ajánlott ellátogatni a „The Lookout at Harbour Centre” 167 méteres toronyhoz, és lifttel feljutni annak tetejére, ahol nagyon szép kilátás nyílik a kikötőre, a városra, valamint a környező hegyekre.

Akik számára rokonszenves a kínai kultúra, azok keressék föl a Chinatown városrészt. Itt mindent megtalálhatnak, ami jellemző Kínára, legyen az teaszalon, piac vagy nagyon jó étkezdék. Próbáljunk ki bátran egy kínai éttermet, nagyon különleges ízük van az itt készített ételeknek. A kínai negyedben a Klasszikus Kínai Kert varázsolja el a turistákat, Kínában őshonos növényzettel.

Családok számára kitűnő választás

A város nyugati részében szebbnél-szebb parkok sorakoznak. Itt található többek közt a méltán híres Queen Elisabeth Park, amit nem szabad kihagyni, ha erre járunk. A botanikus kertet is ajánlott felkeresni, ahol a csodás növények mellett egy sövénylabirintusba is gyönyörködhetünk.

Amennyivel gyerekkel érkezünk ide, a Vancouveri Akvárium meglátogatása lehet egy jó program. Az itt található többféle hal, cápák és polipok mindenkit lenyűgöznek.

Vancouver az év minden hónapjában várja a turistákat.

Vancouver repülőjegy vadász

Ha érdeklik a Vancouver repülőjegyek, de nem talált megfelelőt magának, itt beállíthat árfigyelést.

Adja meg email címét, hogy hová szeretne repülőjegyet foglalni és válasza ki a figyelés típusát: rugalmas utazási időpontot, ha a kinttartózkodás napjait szeretné megadni, vagy az árfigyelés egy dátumra opciót, ha már tudja melyik napokon repülne. Ha bekerül a rendszerünkbe egy, az Ön által megadott kritériumoknak megfelelő repülőjegy, értesíteni fogjuk.

Honnan:
Hova:
Mettől:
Meddig:
Min. napok száma:
Max. napok száma:
*A vadász használatával a Morton's hírlevelére is feliratkozik.

További szolgáltatások


Kérdezze szakértőnket!

06 1 808 93 88

Adja meg telefonszámát, visszahívjuk


Visszahívásra alkalmas időpont:


Hírlevél feliratkozás          


sales@mortons.hu   |   Cégadatok   |   ÁSZF   |   Adatvédelmi tájékoztató