Szeged, Petőfi Sándor sgt. 5. I. em. 1., 6722 • Tel.: +36 1 808 9388

Hova utazna?
Indulás
Visszaérkezés

Ár / fő:

Honnan
Hová

Indulás
Visszaérkezés


Osztály

Toronto repülőjegy

Várja Önt Kanada! Repülőjegy Toronto ezerszínű városába, ahol több mint száz náció képviselteti magát. Már csak a kultúrák találkozása miatt is kár lenne kihagyni az úti célok közül, hát ne hagyja ki! Nézze meg aktuális ajánlatainkat, listázza ki keresőnkkel Budapest-Toronto repülőjegy kínálatunkat!

Toronto, az igazi „olvasztótégely”

Toronto a világon talán az egyik legszínesebb város. Itt él ugyanis a legtöbb féle nemzet. A legutóbbi felmérés szerint szinte 100 náció képviselteti itt magát.

Látványosságok szempontjából sem marad el bármely más világváros mögött, hisz például a CN Torony a világ legmagasabb épületei között van számon tartva. Legnagyobb vonzereje az üvegfalú lift, mely másodpercek alatt visz föl a torony tetejére. Ha itt járunk, ezt semmiképp nem érdemes kihagyni.

Látogassunk el a Nathan Phillips térre és a Yonge-Dundas teret se hagyjuk ki, nyaranta ugyanis nagyon sok rendezvényt, fesztivált bonyolítanak le itt. Érdekes program lehet a Bata cipő múzeum meglátogatása is.

Ha gyerekkel érkezünk, ejtsük útba az állatkertet is. Itt egészen biztos, hogy jól fog szórakozni, bár az esetek nagy részében bebizonyosodik, hogy egy-egy állatnál a szülő jobban élvezi a látogatást, mint a gyerek.

Magán kastély és gyönyörű múzeum.

A Casa Loma ház egy egykori bankár háza volt, mára inkább kastélyhoz hasonlít. Bár valamikor lakóháznak épült, több rangos esemény színhelye is volt, bált is tartottak is. Jelen pillanatban is több estélynek, gálaműsornak ad otthont, mivel a belső elegancia minden eseményhez nagyon jól passzol.

Amit még ajánlott megnézni Torontóban, az nem más, mint a Royal Ontario Múzeum, ami az ember fejlődését mutatja be. Már maga az épület egyedi és látványos.

Toronto a család minden tagja számára kínál olyan lehetőséget, ami igazán feledhetetlenné teszi az itt töltött időt. Fedezzük fel bátran ezt a világvárost!

Toronto repülőjegy vadász

Ha érdeklik a Toronto repülőjegyek, de nem talált megfelelőt magának, itt beállíthat árfigyelést.

Adja meg email címét, hogy hová szeretne repülőjegyet foglalni és válasza ki a figyelés típusát: rugalmas utazási időpontot, ha a kinttartózkodás napjait szeretné megadni, vagy az árfigyelés egy dátumra opciót, ha már tudja melyik napokon repülne. Ha bekerül a rendszerünkbe egy, az Ön által megadott kritériumoknak megfelelő repülőjegy, értesíteni fogjuk.

Honnan:
Hova:
Mettől:
Meddig:
Min. napok száma:
Max. napok száma:
*A vadász használatával a Morton's hírlevelére is feliratkozik.

További szolgáltatások


Kérdezze szakértőnket!

06 1 808 93 88

Adja meg telefonszámát, visszahívjuk


Visszahívásra alkalmas időpont:


Hírlevél feliratkozás          


sales@mortons.hu   |   Cégadatok   |   ÁSZF   |   Adatvédelmi tájékoztató