Szeged, Petőfi Sándor sgt. 5. I. em. 1., 6722 • Tel.: +36 1 808 9388

Hova utazna?
Indulás
Visszaérkezés

Ár / fő:

Honnan
Hová

Indulás
Visszaérkezés


Osztály

Kanada repülőjegy

Kanadai repülőjegyek a legjobb áron! Nálunk össze tudja hasonlítani, melyik légitársaság milyen repülőjegyeket kínál Kanadába és mennyiért. Összesített adatbázisunkból – tervezett utazási és visszaérkezési időpontját megadva – le tudja hívni az összes releváns ajánlatot. Ha megtalálta azt a jegyet, amit keresett, rendelje meg online rendszerünkben, esetleg telefonon, vagy fáradjon be bármelyik irodánkba!

Kanada, a juharszirup-ország

Kanada, ez a nagy kiterjedésű ország, nagy magyar közösséggel rendelkezik, hisz a forradalom után sokan disszidáltak ide. Ők nagyon tartják a magyarságukat, és minden Magyarországról érkezőt szívesen fogadnak.

Látnivalóban is bővelkedik ez a hatalmas ország. Az egyik legkedveltebb, melyet mégis kevés turista láthat, a sarki fény. Ezért a látványosságért az északnyugati területekre kell utazni, hisz csak itt látható. Emellett Újfundland és Labrador is kedvelt úti cél. Ide a turisták leginkább a jéghegyek és fjordok miatt érkeznek. Mesés látványban lehet része az ide utazónak.

A három legismertebb város Toronto, Vancouver és Montreal, a legtöbb turista e három város valamelyikébe érkezik. Itt is találhatóak a legtöbb látnivalók. Mindhárom város több hétre elegendő látványossággal szolgál a turista számára.

A francia kultúra átértelmezése

Kanada egyik fontos érdekessége, hogy a valamikori brit és francia kultúra olyan nagy hatással volt, hogy például Montreal mai napig őrzi a francia hagyományokat, sőt legtöbben ebben a városban franciául beszélnek.

Kanada multikulturális ország, hisz a többféle nemzetből ide érkező bevándorló mind hozta magával a saját kultúráját. Minden itt letelepedett nemzet képviselője hozzájárult ahhoz, hogy a mai kanadai kultúra ilyen sokszínű legyen. Erre a kanadai emberek kifejezetten büszkék, és nyíltan állíthatjuk, hogy az egyik legtoleránsabb ország.

Kanada repülőjegy vadász

Ha érdeklik a Kanada repülőjegyek, de nem talált megfelelőt magának, itt beállíthat árfigyelést.

Adja meg email címét, hogy hová szeretne repülőjegyet foglalni és válasza ki a figyelés típusát: rugalmas utazási időpontot, ha a kinttartózkodás napjait szeretné megadni, vagy az árfigyelés egy dátumra opciót, ha már tudja melyik napokon repülne. Ha bekerül a rendszerünkbe egy, az Ön által megadott kritériumoknak megfelelő repülőjegy, értesíteni fogjuk.

Honnan:
Hova:
Mettől:
Meddig:
Min. napok száma:
Max. napok száma:
*A vadász használatával a Morton's hírlevelére is feliratkozik.

Kanada városok

 
 

További szolgáltatások


Kérdezze szakértőnket!

06 1 808 93 88

Adja meg telefonszámát, visszahívjuk


Visszahívásra alkalmas időpont:


Hírlevél feliratkozás          


sales@mortons.hu   |   Cégadatok   |   ÁSZF   |   Adatvédelmi tájékoztató