Szeged, Petőfi Sándor sgt. 5. I. em. 1., 6722 • Tel.: +36 1 808 9388

Hova utazna?
Indulás
Visszaérkezés

Ár / fő:

Honnan
Hová

Indulás
Visszaérkezés


Osztály

Ottawa repülőjegy

Kanadába utazna? Repülőjegy Ottawa városába olcsón, kényelmes és egyszerű foglalással online! Tekintse meg utazási ajánlatainkat, válassza ki az Önnek legmegfelelőbb járatot, és foglaljon repülőjegyet Ottawába fapados árakon: néhány kattintás csupán, de akár telefonon is megvásárolhatja repülőjegyét vagy személyesen, valamelyik irodánkban.

Ottawa, a kanadai főváros

Kanada fővárosa, s egyben negyedik legnagyobb városa. Nevét fő folyójáról, a nyugat felől érkező Ottawa-folyóról kapta. Egyik legimpozánsabb és legszebb épülete a Parlament, mely három különálló épületrészből áll. A fő, központi épület a Béketorony (Peace Tower), melynek 92 méteres tornyában 53 harang található. Ugyanitt működik egy könyvtár is, ahol Marshall Wood művész által 1871-ben készített Viktória királynő szobor ékeskedik.

Ismerkedjünk a történelemmel!

A város legrégebbi épülete az 1827-ben emelt Bytown Múzeum, ahol az Ottawai telepesek történelmét ismerhetjük meg. A War múzeum Kanada hadászati múltjába enged bepillantást, ahol rengeteg katonai eszközt és járművet vehetünk szemügyre. Szintén a híres múzeumok sorát gyarapítja a Kanadai Nemzeti Galéria (National Gallery of Canada) is, ahol Kanada és Észak-Amerika történelmét ismerhetjük meg 1880-tól napjainkig. Itt tekinthető meg a híres Maman-szobor is, Louise Bourgeois alkotása, mely az erő és anyai védelem jelképe.

Ha Ottawa és környéke természeti szépségeire vagyunk kíváncsiak, látogassunk az Ottawa folyó bal partján lévő Gatineau Parkba, mely egy 36 ezer hektáron elterülő üdülőhely. Kiválóan alkalmas családos programokra és egész napos kirándulásokra. Lehetőség van továbbá területén belül hosszabb vagy rövidebb kerékpártúrákra és síelésre is. A parkban 50 tó található, melyek közül a leghíresebbek a Lac des Fées, a Lac Meech és a Lac Philippe.

Ottawa repülőjegy vadász

Ha érdeklik a Ottawa repülőjegyek, de nem talált megfelelőt magának, itt beállíthat árfigyelést.

Adja meg email címét, hogy hová szeretne repülőjegyet foglalni és válasza ki a figyelés típusát: rugalmas utazási időpontot, ha a kinttartózkodás napjait szeretné megadni, vagy az árfigyelés egy dátumra opciót, ha már tudja melyik napokon repülne. Ha bekerül a rendszerünkbe egy, az Ön által megadott kritériumoknak megfelelő repülőjegy, értesíteni fogjuk.

Honnan:
Hova:
Mettől:
Meddig:
Min. napok száma:
Max. napok száma:
*A vadász használatával a Morton's hírlevelére is feliratkozik.

További szolgáltatások


Kérdezze szakértőnket!

06 1 808 93 88

Adja meg telefonszámát, visszahívjuk


Visszahívásra alkalmas időpont:


Hírlevél feliratkozás          


sales@mortons.hu   |   Cégadatok   |   ÁSZF   |   Adatvédelmi tájékoztató