Szeged, Petőfi Sándor sgt. 5. I. em. 1., 6722 • Tel.: +36 1 808 9388

Hova utazna?
Indulás
Visszaérkezés

Ár / fő:

Honnan
Hová

Indulás
Visszaérkezés


Osztály

Montreal repülőjegy

Repülőjegy Montrealba olcsón, gyorsan, egyszerűen! Foglaljon nálunk olcsón repülőjegyet, adja meg a fenti keresőben tervezett utazása idejét. Kilistázzuk a megadott feltételeknek megfelelő, legolcsóbb repülőjegyeket Montrealba, és a listát tovább szűkítheti egyéni igényeinek megfelelően. Amennyiben valamelyik ajánlat elnyeri tetszését, a repülőjegyet akár online is lefoglalhatja, de felkereshet minket telefonon, email-en vagy személyesen is valamelyik irodánkban.

Montreal, egy kis francia sziget Amerikában

Az amerikai kontinensen Montrealban van a legnagyobb francia nyelvi közösség. A valamikor francia betelepülők alapították ezt a várost, azonban a többi generáció is megőrizte ezt a nyelvet. A lakosság saját bevallása szerint 70 százalékban a franciát tekinti anyanyelvének, de természetesen az angol is megtalálható, bár csupán 18 százalékban.

Kedves emberek, ámulatba ejtő látnivalók

A vallási eloszlás is igen érdekes, hisz az itt élők többsége keresztény, mégpedig római katolikus. Mivelhogy rengeteg vallás képviselteti magát a városban, így nagyon sok templom található a településen. Emiatt az 1800-as évek végén joggal hívták a 100 tornyú városnak. A város ezen kívül fontos kereskedelmi, ipari és pénzügyi központ. Négy nagy egyetem található itt, ahová az ország különböző részeiről érkeznek a hallgatók.

Érdemes a múzeumokat felkeresni, hisz nagyon szép kiállításokat szoktak szervezni. Nem mellékesen érdekesek is ezek a kiállítások. Hihetetlen kettősség uralja a várost, hisz míg az óvárosban megvannak még a 18-19. századi épületek, addig az újabb városrészekben már a felhőkarcolók uralják a város képét.

Tanácsos még felkeresni a Montreal Történeti Központot, ahol leginkább helytörténeti kiállításokat tekinthetünk meg. Az épületben a 19. században tűzoltóállomás működött.

Az 1829-ben épült Miasszonyunk-bazilikát is keressük fel, mivel ez a kontinens legnagyobb és legszebb római katolikus székesegyháza. Sokak véleménye szerint nagyon hasonlít a Notre Dame-ra valamint a Westminster apátságra. Ez annak tulajdonítható, hogy neogótikus stílusban épült.

Montreal repülőjegy vadász

Ha érdeklik a Montreal repülőjegyek, de nem talált megfelelőt magának, itt beállíthat árfigyelést.

Adja meg email címét, hogy hová szeretne repülőjegyet foglalni és válasza ki a figyelés típusát: rugalmas utazási időpontot, ha a kinttartózkodás napjait szeretné megadni, vagy az árfigyelés egy dátumra opciót, ha már tudja melyik napokon repülne. Ha bekerül a rendszerünkbe egy, az Ön által megadott kritériumoknak megfelelő repülőjegy, értesíteni fogjuk.

Honnan:
Hova:
Mettől:
Meddig:
Min. napok száma:
Max. napok száma:
*A vadász használatával a Morton's hírlevelére is feliratkozik.

További szolgáltatások


Kérdezze szakértőnket!

06 1 808 93 88

Adja meg telefonszámát, visszahívjuk


Visszahívásra alkalmas időpont:


Hírlevél feliratkozás          


sales@mortons.hu   |   Cégadatok   |   ÁSZF   |   Adatvédelmi tájékoztató