Szeged, Petőfi Sándor sgt. 5. I. em. 1., 6722 • Tel.: +36 1 808 9388

Hova utazna?
Indulás
Visszaérkezés

Ár / fő:

Honnan
Hová

Indulás
Visszaérkezés


Osztály

Calgary repülőjegy

Calgaryba repülne? Tegye meg velünk! Tekintse meg kedvezményes repülőjegy kínálatunkat Calgaryba! Ehhez nem kell mást tennie, mint hogy beírja keresőnkbe az indulás és a visszaérkezés tervezett idejét, és a keresés gomb megnyomásával kilistázza a lehetőségeket. Ha megtalálta a legideálisabb repülőjegyet Calgaryba, választhatja az online jegyrendelést, a telefonos vagy a személyes foglalást egyaránt.

Calgary

Ha az emberek Calgary nevét hallják, legtöbbnek az 1988-as téli olimpia jut eszébe. Bár tény, hogy ekkor lett igazén ismert a turisták körében is, de ne számítsunk arra, hogy azóta minden úgy maradt, és még mindig olimpialázban ég a város. Azóta kivívta saját tekintélyét a város, sőt 2013-ban az ötödik legélhetőbb város címet is megkapta. Ez nem is csoda, hisz Calgaryban nagyon fontos az ökoturizmus.

Számos látnivalóval kecsegtet a kisé hűvös város. Az egyik legismertebb látnivaló a Calgary Tower. Érdekessége, hogy a torony tetején forgó étterem található, ami az utcától 191 méteres magasságban található. Turistáknak kötelező kipróbálni a toronyban működő expressz felvonót. Másodpercek alatt érhetünk fel a magasba. Nem szabad kihagyni a Toronto Dominion Centre épületét sem, mely attól érdekes, hogy a negyedik emeleten egy csodás park működik. Itt minden mesterséges, de a hatalmas ablakoknak köszönhetően biztonságban növekedhetnek a fák és bokrok, sőt a mesterséges tó partján is kellemes üldögélni. A múzeum szerelmeseinek is tudunk ajánlani egy igazi csemegét, mégpedig a Military Múzeumot. Itt a Lord Strathcona huszárok, valamint a Princess Patricia könnyűgyalogsági ezred ereklyéi láthatóak. Legszebb és talán legérdekesebb kiállítási tárgyuk a Patricia angol hercegnő által

tervezett és készített zászló.

Biztosak lehetünk benne, hogy Calgary minden évszakban csodás arcát mutatja. Ha elfáradnánk a városnézésben, a város 550 parkja közül biztosan találunk egy közelit, ahol pihenhetünk egyet, és tervezhetjük a további programot.

Calgary repülőjegy vadász

Ha érdeklik a Calgary repülőjegyek, de nem talált megfelelőt magának, itt beállíthat árfigyelést.

Adja meg email címét, hogy hová szeretne repülőjegyet foglalni és válasza ki a figyelés típusát: rugalmas utazási időpontot, ha a kinttartózkodás napjait szeretné megadni, vagy az árfigyelés egy dátumra opciót, ha már tudja melyik napokon repülne. Ha bekerül a rendszerünkbe egy, az Ön által megadott kritériumoknak megfelelő repülőjegy, értesíteni fogjuk.

Honnan:
Hova:
Mettől:
Meddig:
Min. napok száma:
Max. napok száma:
*A vadász használatával a Morton's hírlevelére is feliratkozik.

További szolgáltatások


Kérdezze szakértőnket!

06 1 808 93 88

Adja meg telefonszámát, visszahívjuk


Visszahívásra alkalmas időpont:


Hírlevél feliratkozás          


sales@mortons.hu   |   Cégadatok   |   ÁSZF   |   Adatvédelmi tájékoztató