Szeged, Petőfi Sándor sgt. 5. I. em. 1., 6722 • Tel.: +36 1 808 9388

Hova utazna?
Indulás
Visszaérkezés

Ár / fő:

Honnan
Hová

Indulás
Visszaérkezés


Osztály

Amman repülőjegy

Utazzon velünk Ammanba! Csak írja be az indulás és visszaérkezés dátumát, kattintson a keresésre, és máris meg tudjuk jeleníteni Önnek a legkedvezőbb árú repülőjegyeket Ammanba. Válassza ki a felkínált lehetőségek közül a legmegfelelőbbet, és rendelje meg Ammanba szóló repülőjegyét online, telefonon vagy akár személyesen valamelyik irodánkban.
Mitől lesz a Ammanba szóló repülőjegy olcsóbb?

A repülőjegy keresővel Ön többféle szempont szerint válogathat a légitársaságok ajánlataiból. Megadhatja például az utazás dátumát, és figyelheti azt, hogyan változnak az árak a megfelelő napokon – így a jó pillanatban rendelheti meg a repülőjegyet ammani útjához. Lehetőség van viszont arra is, hogy a legolcsóbb járatokat válassza ki, dátumtól függetlenül, így a legjobb árak mellett tervezheti meg a látogatás időpontját.

Hogyan változhat a repülőjegyek ára?

A repülőjegyek ára sok mindentől függ. A repülőjegy Ammanba olcsóbb lehet például a sajtóhírek hatására, a foglalások függvényében, de akár a különböző valuták ingadozása miatt is. A repülőjegyek ára akár napról napra is változhat, ezért érdemes folyamatosan követni azt, hogy éppen milyen tendenciák jellemzik a piacot.

Miért foglaljon nálunk repülőjegyet Ammanba?

Nálunk nem csak az árakat követheti nyomon napi szinten. Online foglalási rendszerünk segítségével akár azonnal meg is vásárolhatja a repülőjegyet, anélkül, hogy a légitársaságok oldalán való keresgéléssel kellene fáradnia. Az árak gyakran nagyon gyorsan változnak, ezért különösen fontos, hogy a jegyek megvétele is kifejezetten gyors és gördülékeny legyen.

Amman

Jordánia fővárosa, amely az Arab-félsziget sivatagos peremén található, és eredetileg hét dombra épült. A város különös egyvelege a tradicionális arab és a mai modern világnak. Így egyaránt fellelhetjük az arab kultúrára jellemző bazárokat, valamint a legmodernebb bevásárlóközpontokat és irodaépületeket is.

Mindenképpen érdekes élmény lehet tehát számunkra a városban tett séta. Ennek során pedig érdemes lehet felfedeznünk a különleges helyi bazárokat is, ahol igen nagy eséllyel fognak bennünket meghívni egy jó erős feketére a bazár tulajdonosai. Nyugodtan fogadjuk el, s ne csodálkozzunk rajta, hogy ha valamilyen új szerzeménnyel fogunk távozni tőlük.

Okvetlenül kóstoljuk meg a helyi, beduin specialitásokat és a friss tengeri herkentyűkből készült ételeket is az ottlétünk alatt.

Amman alapvetően nem bővelkedik túl sok műemlékben, de több mint 5000 éves történelmének köszönhetően semmiképpen sem maradunk látnivalók nélkül.

Itt van például rögtön a Néprajzi Múzeum és a Hagyományos Ékszerek Múzeuma, amelynek a római kori színház ad otthont. Ezt egy hegy oldalába építették, és fénykorában 6000 ember befogadására volt képes. Az Odeont zenei előadások alkalmával vették használatba.

Másik igen híres épülete a Husszein király mecsetje, amit bizony érdemes nekünk is megtekintenünk. Vagy ott van a Citadella, az ókori Herkules-templom romjaival. Ezeket semmiképpen se hagyjuk ki, ha Ammanban járunk.

A római fellegvárat északra, egy hegy tetején építették fel. Itt egyszerre több építészeti kor jellegzetességeivel is találkozhatunk. Ugyan az épület jelentős része igen romos állapotban maradt ránk, de azért így is csodaszép látványt nyújt a vár, s a szintén itt található Nemzeti Régészeti Múzeum is.

Amman repülőjegy vadász

Ha érdeklik a Amman repülőjegyek, de nem talált megfelelőt magának, itt beállíthat árfigyelést.

Adja meg email címét, hogy hová szeretne repülőjegyet foglalni és válasza ki a figyelés típusát: rugalmas utazási időpontot, ha a kinttartózkodás napjait szeretné megadni, vagy az árfigyelés egy dátumra opciót, ha már tudja melyik napokon repülne. Ha bekerül a rendszerünkbe egy, az Ön által megadott kritériumoknak megfelelő repülőjegy, értesíteni fogjuk.

Honnan:
Hova:
Mettől:
Meddig:
Min. napok száma:
Max. napok száma:
*A vadász használatával a Morton's hírlevelére is feliratkozik.

További szolgáltatások


Kérdezze szakértőnket!

06 1 808 93 88

Adja meg telefonszámát, visszahívjuk


Visszahívásra alkalmas időpont:


Hírlevél feliratkozás          


sales@mortons.hu   |   Cégadatok   |   ÁSZF   |   Adatvédelmi tájékoztató